O știre despre punctul termic… G | O partidă de amor în centrala din cartier a fost atât de sonoră, că vecinii au chemat poliția: „Veniți, cineva e în mare pericol!”

15 mart. 2022
1653 Afișari
O știre despre punctul termic… G | O partidă de amor în centrala din cartier a fost atât de sonoră, că vecinii au chemat poliția: „Veniți, cineva e în mare pericol!”
O știre despre punctul termic… G | O partidă de amor în centrala din cartier a fost atât de sonoră, că vecinii au chemat poliția: “Veniți, cineva e în mare pericol!” | Sursă foto: Inquam Photos

Duminică seară, în zona Bucovina, Timișoara, a avut loc o mobilizare a autorităților la un punct termic după ce mai mulți cetățeni au auzit, ceea ce păreau a fi, strigăte și plânsete. Crezând că este vorba despre un copil blocat, oamenii au chemat poliția.

O partidă de amor în centrala din cartier a alertat vecinii

La locul indicat de cetățeni au venit agenții din cadrul Secției 4 de poliție. Alături de aceștia s-au prezentat pompierii și ambulanța, pentru a acorda îngrijirile necesare presupusului copil blocat în punctul termic, scrie Antena 3.

Zgomotele auzite de oamenii din zonă nu proveneau de un copil care striga după ajutor. Din fericire, alerta a fost una falsă. Cu toate astea, polițiștii au fost surprinși de ceea ce au găsit. Sunetele ce au alertat cetățenii din zonă, erau provocate de un cuplu ce făcea dragoste în punctul termic.

Cu toate că autoritățile s-au deplasat la punctul termic fără a avea un motiv întemeiat, cei doi nu au fost sancționați. Cuplul, un bărbat în vârstă de 52 de ani și o femeie de 54 de ani, a scăpat doar cu un avertisment în urma escapadei avute, după cum ne informează Timiș Online.

Natalitate din România este în trend de scădere

În altă ordine de idei, conform INS (Institutul Național de Statistică), natalitatea de România se află într-un tren de scădere. În anul 2020 pe teritoriul României s-au născut circa 178.000 de copii. Astfel că, în primul an de pandemie la nivel național a fost înregistrată cea mai mică natalitate din ultimii ani.

În prima lună a anului 2022 au fost înregistrate circa 14.000 de nașteri la nivel național. Vârsta medie a mamelor aflate la prima naștere a crescut la peste 27 de ani, comparativ cu anii 90 cât vârsta era de puțin peste 20. De asemenea, mare parte din familii aleg să aibă maxim doi copii.

Cookies