O şosea de lângă Bucureşti, ASFALTATĂ de URGENŢĂ. Care este motivul VIDEO

de:
09 sept. 2016
0 Afișari
O şosea de lângă Bucureşti, ASFALTATĂ de URGENŢĂ. Care este motivul VIDEO

Se lucrează de zor la marginea Bucureştiului la asfaltarea drumului către Institutul de Fizică Atomică din Măgurele. Circulaţia e înghesuită pe o singură bandă. Muncitorii se grăbesc pentru că preşedintele Franţei, Francois Hollande, va face o vizită la binecunoscutul laser împreună cu preşedintele Klaus Iohannis. Primăria Capitalei susţine că este vorba doar de o coincidenţă: lucrările au fost deblocate luna trecută după ce au fost soluţionate contestaţiile depuse de cei care au pierdut licitaţia, informează stiri.tvr.ro.

Şoferii spun că aşteptau reparaţiile la acest drum de câţiva ani. Preşedintele Franţei, Francois Hollande, va efectua o vizită în România, săptămâna viitoare, luni şi marţi. De la Bucureşti, împreună cu preşedintele Klaus Iohannis va merge în Republica Moldova, în contextul în care România şi Franţa deţin preşedinţia Grupului de acţiune europeană pentru această ţară.

La începutul lunii august, Administraţia Străzilor anunţa că demarează lucrări de semnalizare rutieră orizontală şi verticală pe cele mai importante artere din Capitală.

Astfel, vor fi refăcute marcajele rutiere pe un număr de 49 de străzi din Bucureşti, printre care strada Izvor, Splaiul Independenţei, Şoseaua Mihai Bravu, b-dul Regina Elisabeta, b-dul Libertăţii, b-dul Mihail Kogălniceanu, Calea Griviţei, b-dul Gheorghe Magheru, Splaiul Unirii, b-dul Dacia, Calea Giuleşti, b-dul Barbu Văcărescu, b-dul Kiseleff, b-dul Mărăşti, strada Mihai Eminescu, b-dul Timişoara„, informa atunci PMB care preciza că durata de execuţie a lucrărilor este de aproximativ 4 luni.

Mai jos, găsiţi LISTA COMPLETĂ a străzilor pe care vor fi exeutate lucrări de trasare a marcajelor rutiere:

ALEEA PRIVIGHETORILOR
BD. TIMISOARA
BD. GHENCEA
SOS. CHITILA
CALEA PLEVNEI
BD. GHE. MAGHERU
BD. N. BALCESCU
SPLAIUL UNIRII
PRELUNGIREA GHENCEA
SOS. BUC.-TARGOVISTE
BD. UNIRII
BD. DACIA
BD. ION MIHALACHE
SOS. FUNDENI
CALEA GIULESTI
STR. N. CARAMFIL
SOS. ANTIAERIANA
BD. BARBU VACARESCU
BD. CAMIL RESSU
STR. DRISTORULUI
BD. TH. PALLADY
SOS. BUC. – PLOIESTI
SOS. VIRTUTII
BD. KISELEFF
BD. LASCAR CATARGIU
BD. IULIU MANIU
BD. MARESAL AVERESCU
BD. MARASTI
BD. MIRCEA VODA
B.P. HASDEU
P-TA EROII REVOLUTIEI
SOS. PROGRESULUI
SOS. VIILOR
CALEA SERBAN VODA
STR. MIHAI EMINESCU
SOS. BERCENI
STR. BATISTEI
CALEA RAHOVEI
SOS. ALEXANDRIEI
STR. IZVOR
BD. NATIUNILE UNITE
SPLAIUL INDEPENDENTEI
SOS. MIHAI BRAVU
BD. MIHAIL KOGALNICEANU
BD. ELISABETA
BD. LIBERTATII
CALEA GRIVITEI
BD. BUCURESTII NOI
BD. IANCU DE HUNEDOARA

Municipalitatea precizează că a decis să înceapă lucrările de refacere a marcajelor rutiere în această perioadă, luând în calcul condiţiile meteorologice potrivite şi traficul redus datorat perioadei de vacanţă.

Cookies