O șoferiță a parcat mașina Porsche pe Calea Victoriei, pe banda 3, fiindcă avea de lăsat niște țoale la adresă | VIDEO

14 iul. 2022
51606 Afișari
O șoferiță a parcat mașina Porsche pe Calea Victoriei, pe banda 3, fiindcă avea de lăsat niște țoale la adresă | VIDEO
Șoferița care "a parcat" pe banda trei pe Calea Victoriei | Sursa foto: caputră video Info Trafic Rutier - București și Ilfov / Accidente / Filmari / Radare

Traficul din București este minunat, inepuizabilă sursă de situații demne de povestit. Desigur, uneori, este necesar ca mai întâi să îți treacă enervarea, dar, după ce îți trece, îți vine a povesti.

Că, dacă n-ar fi, nu s-ar mai povesti: șoferiță, Porsche, „ceva de lăsat” la adresă

Așadar, pe Calea Victoriei circula un autoturism marca Porsche, situație destul de des întâlnită în București în general, în acea zonă în special. La un moment dat, autoturismul oprește  – fără semnal –  pe banda a treia, bandă care, pe acel segment, devenine bandă de făcut musai  la stânga. O secundă ai fi tentat să crezi că a oprit la semafor, dar ai crede eronat: a oprit cu treabă!

Întrucât din mașină a coborât conducătorul auto, pute, face cunoștință și cu domnia sa, grație înregistrării video publicate pe grupul de Facebook Info Trafic Rutier – București și Ilfov.. Conducătorul auto e o conducătoare, o tânără care pare foarte hotărâtă. 

Așadar, șoferița oprește, iese din mașină, se duce spre  portbagaj și începe să scoată de acolo chestii. Tot felul de sacoșe, pachet cu haine pe care le avea de lăsat la exact aceas adresă.

Ar fi nedrept să nu observăm că, pentru urgentarea descărcării portbagajului, la un moment dat apar și ajutoare.

VIDEO | Șoferița cu Porsche și haine de lăsat pe Calea Victoriei

După ce a lăsat la adresă tot ce avea de lăsat, femeia s-a urcat la loc în mașină și a pornit exact așa cum a și oprit: fără niciun fel de  semnal.

 

 

 

Cookies