O șoferiță a avut parte de un incident neplăcut în traficul din București. Risca să fie bătută de un șofer agresiv, însă a fost salvată de camera de bord

23 mai 2023
865 afișări
O șoferiță a avut parte de un incident neplăcut în traficul din București. Risca să fie bătută de un șofer agresiv, însă a fost salvată de camera de bord
O șoferiță a avut parte de un incident neplăcut în traficul din București. Risca să fie bătută de un șofer agresiv, însă a fost salvată de camera de bord. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

O bucureșteancă a avut o experiență neplăcută în trafic și putea fi agresată fizic, însă a fost salvată de telefon și de camera de bord.

„S-a dat jos, hotărât să mă bată”

O șoferiță și-a împărtășit experiența neplăcută trăită în trafic cu membrii paginii de Facebook „Ai parcat ca un bou București”. Aceasta a povestit acolo tot ce s-a întâmplat.

Femeia era la volan atunci când un șofer a început să îi împingă mașina din dreapta, prinzând-o între benzile de circulație. După aceea, șoferul respectiv a început să o depășească agresiv pe femeie, să intre agresiv în fața ei și să pună frâne. Bucureșteanca a crezut că bărbatul încerca să o facă să îi lovească mașina.

Mă împingea în mașină din dreapta și mă prinsese efectiv între benzile de circulație. Domnul din dreapta a văzut, i-a făcut loc, pentru că eu fizic, nu aveam cum, m-a depășit agresiv, a intrat în fața mea și punea frâne că poate sunt idioată și îl lovesc.” a povestit D. N.
În cele din urmă, bărbatul respectiv a oprit mașina, după care s-a dat jos și era hotărât să o lovească pe șoferiță. Însă, șoferul a observat că femeia avea cameră de bord și că ținea telefonul înspre el, filmându-l. Vâzănd acest lucru, acesta s-a oprit și doar i-a spus femeii că e vina ei și că nu ar trebui să folosească telefonul la volan.
Șoferița a spus că a luat telefonul în mână doar ca să filmeze incidentul, în rest nu l-a folosit la volan.
Până la urmă, a oprit, s-a dat jos, hotărât să mă și bată. Când a văzut că am camera și aveam și telefonul deja pe camera, s-a „calmat” și mi-a zis că era vina mea și să las telefonul când conduc. Doar că eu nu avem telefonul în mână. L-am luat ca back-up să îl filmez, în caz că nu funcționau camerele de bord, prin absurd.” a mai povestit D. N.
Bucureșteanca a spus că a raportat incidentul la poliție.

Te-ar putea interesa și:

Cookies