SMART CITY

O singură grădiniţă deschisă în vacanţa de vară, în Sectorul 4

„Grădiniţa va funcţiona pe tot parcursul verii, cu un program între orele 8.00 – 18.00, copiii fiind supravegheaţi de 4 cadre didactice specializate şi asigurându-li-se micul dejun şi prânzul”, au precizat reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, grădiniţa de vară situată pe strada Emil Racoviţă nr. 23 bis, face parte din cele 6 grădiniţe nou construite, date în folosinţă în anul 2009 în Sectorul 4 al Capitalei.

Unitatea de învăţământ pentru preşcolari dispune de 10 săli de clasă cu triplă funcţionalitate, bucătărie proprie şi cabinet medical.

Pe lângă activităţi de educare a limbajului, cunoaştere a mediului, educaţie muzicală, educaţie plastică şi învăţarea unei limbi străine, copiii mai beneficiază de un loc de joacă, special – amenajat pentru desfăşurarea activităţilor recreative.

Părinţii care nu au cu cine să-şi lase copiii în vacanţă pot încerca să îi înscrie la grădiniţa de vară la numărul de telefon 021.461.03.36 sau se pot adresa conducerii grădiniţei prin e-mail, la adresa strop_roua@yahoo.com.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button