BAZAR

O săptămână în care puteți cumpăra bilete cu reducere de 40 de lei la Summer Well 2014: Line-up

După cum ne-a obișnuit deja, Summer Well păstrează structura de la edițiile anterioare și va aduce pe scena principală 10 dintre cele mai importante trupe ale momentului. Astfel, în cele două zile ale festivalului, pasionații de muzică îi vor putea vedea pe Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chloe Howl, Reptile Youth și Prides. De asemenea, organizatorii pregătesc momente speciale și multe surprize, care însă vor fi dezvăluite în lunile ce urmează.

Începând de astăzi se pun în vânzare abonamentele pentru cele două zile de festival. Prețul acestora este de 199 lei și vor putea fi cumpărate din orice Orange shop sau online, de pe www.easytickets.ro. Special pentru iubitorii de muzică de calitate, în intervalul 10 – 30 aprilie, biletele achiziționate din Orange shops vor beneficia de o ofertă promoțională și vor fi disponibile la prețul de 159 lei. Lista completă a magazinelor Orange se găsește pe www.orange.ro/shops.

Ediţia Summer Well 2014, care va avea loc pe 9 şi 10 august, pe Domeniul Ştirbey din Buftea va aduce trupe renumite in Romania, printre care Placebo, Bastille şi The National.Line up-ul festivalului este completat de John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chloe Howl, Reptile Youth şi Prides. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button