O să fie mega petrecere de Crăciun acasă la Miţa Biciclista. Cât costă să te distrezi cum se distra lumea bună din București în anii ’20

06 dec. 2022
8306 Afișari
O să fie mega petrecere de Crăciun acasă la Miţa Biciclista. Cât costă să te distrezi cum se distra lumea bună din București în anii '20
O să fie mega petrecere de Crăciun acasă la Miţa Biciclista. Cât costă să te distrezi cum se distra lumea bună din București în anii '20 | Sursă foto: Stabiliment Creativ

Casa Mița Biciclista din București va găzdui în acest final de săptămână o petrecere de Crăciun de neuitat, în stilul grandios al anilor ’20. Astfel că, în 9 și 10 decembrie va avea loc Grande Soirée Années Folles un eveniment elegant, cu muzică jazz și plin de viață.

O să fie mega petrecere de Crăciun acasă la Mița Biciclista

Bucureștenii vor avea parte în acest final de săptămână de o petrecere de zile mari. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Stabiliment Creativ va organiza la Casa Mița Biciclista din Capitală o petrecere de Crăciun inspirată din chermezele ce aveau loc în anii ’20.

Grande Soirée Années Folles va fi o petrecere creată cu gândul la atmosfera anilor nebuni. Cu un decor elegant realizat specific pentru aceste seri, inspirat din culmile creative ale anilor interbelici, când jazz-ul nu lipsea de la nicio petrecere, iar dorința de a savura fiecare moment al vieții dicta deciziile impulsive, transmit organizatorii.

Cei ce vor lua parte la acest eveniment se vor bucura de concerte de jazz live și swing susținute de către Roaring Cats din Amsterdam. Repertoriul trupei va fi un omagiu pentru perioada respectivă. După terminarea concertului, DJ Cristache va continua petrecerea.

Cât costă un bilet pentru acest eveniment

Cel de-al doilea etaj al casei va fi transformat din nou într-un loc al experiențelor. Astfel că, aici va fi prezent și magicianul Andrei Gîrjob. Oamenii se vor putea bucura de:

  • Jocuri de mimă pentru grupuri, ghidate de un mim cu experiență,
  • Ruleta,
  • Masa de Blackjack și de poker.

Vor anima din nou saloanele Miței, așa cum obișnuiau să o facă pe vremuri, anunță organizatorii.

Bucureștenii care vor veni la această petrecere, trebuie să tină cont de codul vestimentar impus de organizatori. Participanții la Grande Soirée Années Folles trebuie să se îmbrace în stilul glamour contemporan având și detalii din anii 20 în ținutele lor.

Cei ce doresc să cumpere bilete la acest eveniment o pot face accesând ACEST link pentru data de 9 decembrie și ACEST link pentru data de 10 decembrie .

  • Prețul unui bilet de acces general este de 250 de lei, iar petrecerea va începe la ora 21:00.

Începând din 11 decembrie, parterul Casei Mița Biciclista va fi transformat într-un pop-up, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Aici vor putea fi servite ciocolate calde, vin fiert sau chiar cozonac. Casa va fi decorată pentru Crăciun.

Cookies