O să avem Summer in the City și în 2024, promit organizatorii festivalului cu Robbie Williams la București

22 aug. 2023
681 Afișari
O să avem Summer in the City și în 2024, promit organizatorii festivalului cu Robbie Williams la București
O să avem Summer in the City și în 2024, promit organizatorii festivalului cu Robbie Williams la București. FOTO: Ionut Paraschiv, InfoMusic

Festivalul Summer in the City a fost în București la data de 18 și 19 august 2023, însă spectatorii vorbesc și acum de atmosfera pe care a făcut-o showman-ul Robbie Williams pe scenă. Evenimentul a avut muzică live, entertainment de calitate și un vibe pozitiv.

În premieră, organizatorii anunță că deja planifică a doua ediție a festivalului pentru 2024.

Cum a fost la Summer in the City în București

Spectatorii care au participat la Summer in the City în incinta Romexpo din București au avut parte de două zile de muzică energică, concerte și activări.

Zeci de mii de fani ai muzicii de calitate au venit în cele două zile ale festivalului să îl revadă la București, pe Robbie Williams, unul dintre cei mai mari entertaineri ai momentului, pe showman-ul Jason Derulo, dar și artiști tineri și talentați: Abby Roberts, Calum Scott, Editors, Nicole Cherry, Mario Fresh, DJ Orkun și DJ Riche.

Mesajul lui Robbie Williams pentru spectatori

Ați fost unul dintre cele mai minunante publicuri în fața căruia am cântat. Vă mulțumesc!, a declarat Robbie Williams care i-a purtat pe spectatori printr-o “călătorie” unică și emoționantă prin viața sa de artist.

Razvan Vasilescu, Kiss FM
FOTO: Razvan Vasilescu, Kiss FM

Fanii au fost extrem de încântați. Spectacolul lui Robbie Williams din Capitală a fost gândit ca o confensiune personală în fața publicului care l-a sprijinit în ultimii 25 de ani de carieră solo și 33 de ani ca artist pe marile scene ale lumii.

Vreme de două ore a făcut un show excepțional, reverențe în fața publicului, a interacționat cu fanii, a împărțit tricouri și a glumit cu cei veniți în număr mare, chiar și de peste hotare să îl asculte și să îl vadă la Summer in the City.

Toată lumea a fost cu zâmbetul pe buze; a fost un lucru minunat pentru sufletul meu. Sunt recunoscător că m-ați protejat, atunci când nu știați că o faceți!, a declarat marele artist care împreună cu publicul i-a cântat “La mulți ani!” fiicei sale, Coco care a împlinit cinci ani chiar în ziua concertului!

Festivalul a fost „electrizat” și de alți artiști talentați

Superstarul Robbie Williams nu a fost singurul care a “electrizat” festivalul. Trupa indie-rock Editors a fost pe placul spectatorilor români care au venit într-un număr mare să îi asculte live.

De la fanii noștri din România am simțit mereu sprijin. Vă mulțumim mult că veniți la concerte, că ne ascultați melodiile sau dacă ne-ați văzut pentru prima data în aceasta seară, a declarat Ed Lay, bateristul trupei.

Și cântărețul britanic Calum Scott a fost foarte încântat de experiența din România, pe scena Romexpo. În afara spectacolului care a inclus cele mai renumite hit-uri ale sale, el a participat activ la festivalul Summer in the City, unde a dat interviuri presei și rămas până la final alături de spectatorii din tribuna VIP la show-ul lui Robbie Williams.

Sâmbătă, 19 august, spectatorii au cântat și dansat alaturi de tânără artista Abby Roberts, cunoscută în toată lumea datorită unei intense activități pe rețele de socializare, dar și pe ritmurile a doi DJ cunoscuți: Cosmin Richea și DJ Orkan, venit special din Turcia pentru festival.

Ziua de vineri, 18 august a fost animată de tineri artiști români, cunoscuți și iubiți de public: Eva Timush (Global Records), Mario Fresh și Nicole Cherry care au cântat live, alături de band-urile lor pop-rock cele mai cunoscute hit-uri, ce rulează în prezent pe radiourile din România.

Nicole Cherry a filmat împreună cu superstarul muzicii americane Jason Derulo un scurt clip pe care l-a postat pe Instagram și care a strâns deja zeci de mii de vizualizări! Ea și-a lansat în premieră la Summer in the City o melodie și l-a “împrumutat” pe bateristul, Roberto Porta echipei de muzicieni care au cântat cu Derulo pe scena festivalului.

Jason Derulo a avut un show excepțional din care nu au lipsit dansul și coregrafia, dar și un moment de început animat de un DJ care a mixat cele mai cunoscute hit-uri. Superstarul a creat o seară plină de distracție la Summer in the City.

FOTO: Razvan Vasilescu, Kiss FM
FOTO: Razvan Vasilescu, Kiss FM

El le-a transmis spectatorilor din România într-o limba română perfectă că îi iubește, câștigând popularitatea pentru și mai mulți fani care îl urmăresc deja și l-au redescoperit ca artist.

Organizatorii deja planifică Summer in the City pentru 2024

În pauza dintre concerte, festivalul Summer in the City a promovat mesaje legate de preocuparea pentru mediu, reducerea amprentei de carbon și colectarea selectivă a deșeurilor și a propus activări cool, alături de principalii sponsori ai evenimentului: banca Raiffeissen și Tuborg, Kiss FM, Kanal D și D2 (parteneri media).

Suntem fericiți și mulțumiți că am organizat un eveniment în care toată lumea a simțit vibe-ul acestor artiști minunați! Deja planificăm următoarea ediție a Summer in the City 2024, dorim să reluam acest festival pentru anul următor împreună cu aceaști oameni minunați care au participat alături de noi la realizarea acestui eveniment, au declarat organizatorii: DD East Entertainment și Marcel Avram East European Production.

B365.ro s-a numărat printre partenerii media Summer in the City 2023.

Cookies