O româncă a fugit din Siria cu cei 4 copii: Am văzut Iadul pe pământ. Sute de oameni decapitaţi

de:
07 oct. 2016
20 Afișari
O româncă a fugit din Siria cu cei 4 copii: Am văzut Iadul pe pământ. Sute de oameni decapitaţi

În Siria a cunoscut un bărbat cu care s-a căsătorit și și-a întemeiat o familie. Războiul a adus-o din nou acasă, însă soțul ei a rămas într-o tabără de refugiați din Turcia.

Acum, femeia, în vârstă de 35 de ani, s-a întors la Buzău și trăiește din ajutorul oferit de vecini.

„În prima zi când războiul a ajuns în zona în care locuiam, casa noastră a fost distrusă de două bombe trase de un tanc. Au crezut că sunt rebeli în zonă şi au tras unde au nimerit. Eram în casă cu copiii şi nici nu mai ştiu cum am scăpat dintre dărâmături. Aşa a început exodul nostru prin diverse localități„, a spus femeia, potrivit Libertatea.

Momentele trăite în Alep i-au marcat pe copiii săi. Femeia povestește că la cel mai mic zgomot al unui avion, băieții săi tind să se adăpostească din cauza dramei trăite pe frontul din Siria.

Aici am văzut Iadul pe pământ! Sute de oameni decapitați şi aruncați pe străzi. Nenorocirile le-au văzut şi copiii mei, care au rămas marcați pe viață. Chiar și acum, când suntem în siguranță, cei mici se sperie când aud avioane de la aeroportul militar de la Boboc şi se bagă sub masă.Am trăit un calvar acolo” a mai spus Olimpia Stanciu.

Cookies