ARHIVA B365

O puştoaică se dădea drept prostituată şi, de fapt, fura tot ce prindea prin casă

În fapt, în ziua de 2 august a.c., Poliţia Capitalei a fost sesizată de către partea vătămată, cu privire la faptul că, în jurul orei 21:40, în timp ce se afla cu suspecta în apartament, aceasta i-ar fi sustras mai multe bunuri şi o sumă de bani.

Din cercetările efectuate de poliţiştii bucureşteni, a rezultat faptul că, profitând de neatenţia părţii vătămate, suspecta ar fi sustras din sufragerie două telefoane mobile şi suma de 400 de lei, după care a părăsit apartamentul.

În urma cercetărilor efectuate de judiciariştii bucureşteni, a reieşit faptul că, în ziua de 20 august a.c., aflându-se în staţiunea Mamaia, suspecta ar mai fi reuşit să sustragă, de la un alt bărbat, un portofel în care se aflau documente şi suma de peste 1.300 de lei.

Exploatarea cu operativitate a informaţiilor obţinute de către poliţiştii D.G.P.M.B., a condus la identificarea suspectei. Astfel, în zona Gării de Nord, aceasta a fost depistată de către poliţiştii bucureşteni, fiind condusă la sediul Secţiei 14 Poliţie pentru verificări.

Cercetările sunt continuate în acest caz de poliţiştii D.G.P.M.B. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button