BAZAR

O prezentatoare TV şi-a dat DEMISIA de la Antena 1

De aproximativ 10 ani lucrez in mass-media, o meserie pe care o descoperi zi de zi. Acum 6 ani ajungeam in trustul Antena 1 cu emotii si totodata cu entuziasm pentru ca urma sa lucrez in echipa ce m-a modelat in jurnalistul care sunt astazi.
Am parcurs jurnale cu stiri placute si totodata mai putin placute, live-uri in cadrul Observatorului, editii speciale, interviuri, campanii cu un puternic impact asupra telespectatorilor, care au schimbat vieti. Am pus suflet in toate stirile realizate, chiar si cand ceasul imi suna mai devreme de ora 4 dimineata in fiecare week-end. Am lucrat cu oameni profesionisti iar asta m-a ambitionat sa ma autodepasesc in anumite situatii. Toate aceste lucruri m-au ajutat sa dobandesc experienta, seriozitate si profesionalism in acest domeniu.

Iata ca a venit momentul sa-mi iau ramas bun de la pupitrul Observatorului si sa ma concentrez mai mult pe proiectele mele personale, la care am lucrat in ultimul timp.

Este o decizie pe care am luat-o personal. Acum, dupa varsta de 30 de ani, simt ca am nevoie de un restart in proiectele de viata, care sa-mi ocupe zilele saptamanii si nu sambetele si duminicile, weekend-urile pe care as vrea sa le dedic de acum exclusiv copilului meu si familiei.

In urmatoarele cateva luni voi lua o mica pauza in ceea ce priveste televiziunea, timp in care imi voi pune la punct proiectele pe care imi doresc sa le lansez din toamna.
In ceea ce priveste propunerile din partea altor trusturi, ca la orice persoana publica, da, au fost, dar in momentul de fata nu exista nicio concretizare.

Multumesc publicului telespectator pentru toate gandurile bune dar si colegilor de la Observator, care multi dintre ei s-au transformat in adevarati prieteni.

Va astept cu drag, pentru ultima oara, in weekend-ul ce va urma, la Observator… sa ne luam ramas bun!
Va pup! Ne auzim si ne vedem pe pagina de facebook, instagram si in curand pe site-ul geaninailies.ro„, a scris Geanina Ilieş pe facebook.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button