O populară stradă din Pipera e îmbogățită cu marcaje albastre. Locuri de parcare PMB, trasate printre și pe lângă mașini. „Aici se dădeau amenzi pentru neregulamentară”

10 iul. 2024
9216 afișări
O populară stradă din Pipera e îmbogățită cu marcaje albastre. Locuri de parcare PMB, trasate printre și pe lângă mașini.
O populară stradă din Pipera e îmbogățită cu marcaje albastre. Locuri de parcare PMB, trasate printre și pe lângă mașini. "Aici se dădeau amenzi pentru neregulamentară". Foto: captură ecran Google Maps/imagine din noiembrie 2023

Miercuri dimineață, 10 iulie, un bucureștean a ținut să-i anunțe pe șoferi că pe Strada George Constantinescu din Pipera se trasează marcaje albastre pentru noi locuri de parcare cu plată.

Aceste marcaje se trasează chiar și pe lângă mașinile care sunt parcate pe stradă și posibil să fie gazate cu vopsea, spune șoferul care a făcut anunțul.

Bonus: pe această stradă din Pipera, până acum, se dădeau amenzi pentru parcare neregulamentară.

Noi locuri de parcare cu plată apar pe Strada George Constantinescu din Pipera

Un membru al comunității „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” a anunțat azi dimineață, 10 iulie 2024, într-o postare pe grupul de Facebook că marcaje albastre pentru noi locuri de parcare cu plată se trasează pe Strada George Constantinescu din Pipera.

Șoferii care au mașinile parcate aici riscă să își găsească mașinile „pictate” cu albastru.

Până acum, pe unde se trasează marcajele albastre pentru parcare, oamenii legii dădeau amenzi pentru parcare neregulamentară, spune șoferul care a făcut anunțul.

Cei ce aveți mașini parcate pe strada George Constantinescu în Pipera, vedeți că se trasează marcaje albastre, chiar și pe lângă mașinile parcate. Posibil unele să fie chiar gazate cu vopsea. Unde se trasează marcaje albastre până acum se dădeau amenzi de parcare ilegală, a transmis membrul grupului.

Pe această stradă din Pipera sunt mai multe locuri frecventate de bucureșteni, printre ele se numără: clinica privată Medicover, Mina Museum (primul spațiu imersiv din România), Kaufland PopUp Restaurant, o mulțime de birouri etc.

Săptămâna trecută au fost marcate 290 de locuri noi de parcare

Săptămâna trecută, viceprimarul Capitalei a anunțat că în București continuă să fie amenajate noi locuri de parcare, astfel încât să fie eliberate trotuarele.

Stelian Bujduveanu a spus la data de 4 iulie 2024 că, echipele Companiei Municipale Parking București, continuă să traseze noi locuri de parcare în centrul Capitalei. Astfel, au fost trasate marcaje albastre pe Strada Ecaterina Teodoroiu, Strada Semicercului, Strada Cristian Popișteanu, Strada Ion Brezoianu, Strada Poiana Narciselor și Strada Luigi Cazzavillan.

În total, săptămâna trecută au fost trasate 290 de noi locuri de parcare, inclusiv locuri speciale pentru persoanele cu dizabilități.

De asemenea, la finalul lunii iunie, Primăria Capitalei a anunțat că:

Primăria Capitalei a amenajat aproximativ 30.000 de locuri noi de parcare.
Compania Municipală Parking București a trasat 29.800 locuri noi de parcare și a obținut avizele pentru a trasa alte 31.800 locuri.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies