O pisică stătea cuminte, ca un bebeluș, într-un cărucior lăsat în fața unei măcelării din Sectorul 5, așteptându-și stăpânul. „Cel mai frumos copil”

29 mai 2023
2103 Afișari
O pisică stătea cuminte, ca un bebeluș, într-un cărucior lăsat în fața unei măcelării din Sectorul 5, așteptându-și stăpânul. „Cel mai frumos copil”
O pisică stătea cuminte, ca un bebeluș, într-un cărucior lăsat în fața unei măcelării din Sectorul 5, așteptându-și stăpânul. „Cel mai frumos copil”. Sursa foto: Facebook/ Ești din Sectorul 5, dacă

Articol susținut de The Vets.

Un copil în cărucior este complet normal și poate fi văzut oriunde, însă o pisică în cărucior ați mai văzut? Dacă nu, vă invităm în Sectorul 5, unde o pisicuță a fost surprinsă într-un cărucior, așteptându-și cuminte stăpânul.

„Cel mai frumos copil”

În Sectorul 5 al Capitalei, o pisicuță stătea într-un cărucior care, zic internauții, ar fi special pentru pisici și aștepta ca stăpânul său să iasă de la măcelărie. La prima vedere, nu părea că acolo ar fi o pisică. Însă, dacă stai să analizezi cu atenție, observi pisicuța dungată privind nedumerită în jur, prin plasa căruciorului.

Imaginea cu pisicuța cuminte care-și așteaptă stăpânul a fost văzută de sute de bucureșteni, cu ajutorul paginii de Facebook „Ești din Sectorul 5, dacă”, care a publicat poza și a scris în descriere următoarele:

Cel mai frumos copil!”

Într-adevăr, unele persoane văd animalele de companie ca pe niște copilași, pentru că și ele necesită multă grijă și afecțiune din partea adulților.

O internaută a spus că, de fapt, în cărucior ar fi două pisicuțe. Însă, în imagine se observă doar una. În plus, femeia a mai spus și că animăluțele respective sunt zilnic plimbate prin Parcul Sebastian de către o mama și fiica ei.

Le plimba mama și fiica prin parcul Sebastian. Cel mai probabil că nu au o viață wow și s-au gândit să iasă și ele cu un căruț și 2 pisicuțe..” a scris J. P.

Mai mulți internauți au adăugat comentarii la postarea respectivă. Unii au fost plăcut surprinși de pisicuță, alții au ironizat situația.

Câteva dintre comentariile postării

  • „O fi de vânzare.” – I. I. M.
  • „Adoptați câini și pisici. Sunt mai bune decât copiii.” – C. M.
  • „Sufletele nevinovate…mai prețioase decât mulți bipezi.” – C. S.
  • „Foarte tare!” – F. G.

Te-ar putea interesa și:

Cookies