O piesă de teatru jucată în București ajunge direct la tine-n sufragerie. Cum o poți viziona online (P)

15 dec. 2021
89 Afișari
O piesă de teatru jucată în București ajunge direct la tine-n sufragerie. Cum o poți viziona online (P)
O piesă de teatru jucată în București ajunge direct la tine-n sufragerie. Cum o poți viziona online (P). Sursă foto: Centrul Cultural și de Tineret "Ștefan Iordache"

Dacă noi nu avem timp să mergem la teatru, nu este niciun fel de problemă, vine teatrul direct la noi în sufragerie, online. Vizionarea piesei de teatru este gratuită.

O piesă de teatru jucată în București ajunge direct la tine-n sufragerie. Cum o poți viziona online. Linkul către înregistrare și parola se găsesc în rândurile următoare.

„D’ale Carnavalului” ajunge la tine-n sufragerie

Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”, împreună cu Asociația Culturală Teatrul Independent Elisabeta au pus la dispoziție vizionarea online a piesei de teatru „D’ale Carnavalului”, în regia lui Șerban Puiu.

Piesa de teatru „D’ale Carnavalului” face parte din proiectul „Mofturi și Comedie la Elisabeta”, proiect al Asociației Culturale Teatrul Independent Elisabeta ce beneficiază de finanțare nerambursabilă de la bugetul local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” în baza Legii 350/2005.

Comedia „D’ale Carnavalului” poate să ajungă și la tine dacă accesezi linkul AICI.

Pentru vizionarea piesei de teatru aveți nevoie de parola următoare: teatrulelisabeta21.

Până când poate fi văzută piesa de teatru

Bine de știut. Piesa de teatru online poate fi accesată până duminică, 19 decembrie 2021, ora 20:00.

Comedia în regia lui Șerban Puiu, bazată pe un text de I.L. Caragiale a fost pusă în scenă, vineri, 10 decembrie 2021, la Teatrul Elisabeta, în premieră.

Spectacolul de teatru este o comedie interactivă cu muzică live în care bine-cunoscutele personaje caragialiene au venit în premieră pe scena Teatrului Elisabeta, într-o reprezentație care a făcut istorie în teatru, film și televiziune.

Premiera a avut loc special pentru locuitorii Sectorului 5 și s-a bucurat de participarea unui număr de aproximativ 150 de persoane.

„D’ale Carnavalului” este un spectacol realizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 5 din București, prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”.

Recomandăm să citești și:

Cookies