Un bărbat spulberat de o motocicletă pe trecerea de pietoni

de:
23 aug. 2011
2 Afișari
Un bărbat spulberat de o motocicletă pe trecerea de pietoni

În ultimele 24 de ore, în Capitală, s-au produs 11 accidente rutiere în urma cărora o persoană a murit, trei au suferit răni grave şi alte opt persoane au fost rănite uşor.

Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, evenimentel rutiere de luni s-au produs din cauza pietonilor care au traversat prin loc nepermis, din cauza participanţilor la trafic care nu au acordat prioritate vehiculelor, dar şi din cauza conducătorilor auto care nu au acordat prioritate pietonilor.

Victima a fost izbită în plin de un motociclist care circula cu viteză excesivă pe un bulevard din cartierul bucureştean Rahova. Martorii spun că acesta avea peste 100 de kilometri la oră. Impactul a fost atât de puternic, încât una dintre încălţările victimei a ajuns pe un cablu de electricitate. În timp ce pietonul a murit pe loc, motociclistul a scăpat cu viaţă şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

„Din primele informaţii, se pare că motociclistul nu a acordat prioritate pietonului care trecerea regulamentar pe trecerea de pietoni. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătoul de cuvânt al Poliţiei Rutiere, subinsectorul Andrei Codău.

Cookies