ARHIVA B365

O persoană invalidă a mers la sediul PNL și i-a cerut lui Blaga certificatul de revoluţionar

În timpul şedinţei săptămânale a liderilor PNL a intrat în sediul formaţiunii o persoană invalidă, într-un scaun cu rotile, care s-a recomandat a fi revoluţionarul Gheorghe Zainea. Acesta striga în sediul PNL, la o portavoce, numele liderilor PNL, scrie mediafax.ro.

La finalul reuniunii, revoluţionarul a susţinut că a fost împins cu căruţul pe scările din interiorul clădirii, el fiind însoţit de o altă persoană despre care a afirmat că este fiul său.

Ulterior, la sediul PNL a ajuns un echipaj de poliţie, revoluţionarul spunându-le agenţilor că a dorit să discute cu Vasile Blaga şi Alina Gorghiu.

„Am venit să-i spun domnului Blaga să predea certificatul de revoluţionar (…) Ştiu că nu este revoluţionar şi posedă un certificat de revoluţionar, să-i spun să predea acel certificat. Şi să-i spun doamnei preşedintă Gorghiu să nu mai spună la televizor că ei vor să preia puterea, să-i spun «Dom’le, vrem să facem bine României». Şi s-au deranjat foarte tare că de ce le atrag atenţia şi vorbesc aşa”, le-a spus Zainea poliţiştilor.

El l-a acuzat pe Blaga că ar fi făcut „semn” unei alte persoane, care l-ar fi aruncat pe scări, de faţă cu liderul PNL.

Ulterior, la sediul partidului a ajuns o ambulanţă care l-a ridicat pe revoluţionar.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button