ARHIVA B365

O pensionară din Iași și-a tranșat soțul, apoi s-a plimbat cu bucățile în taxi

Luni noapte, femeia de 65 de ani a coborat dintr-un autocar in orasul Targu Frumos. Cara dupa ea 3 saci de gunoi. L-a rugat apoi pe un taximestrist sa o duca, cu tot cu pachete, circa 500 de metri.

Omul a ajutat-o sa puna sacii in portbagaj, fara sa banuiasca, la inceput, ce era inauntru. Dupa citeva clipe, femeia i-a cerut sa opreasca si sa dea sacii jos din masina.
Mihai Samson, taximetrist: „Am transportat-o 70 de metri, de la trecerea de pietoni pana in piata, la poarta mare. Am deschis portbagajul acolo, s-a dat femeia jos din masina, m-am dat deoparte, am vazut ca pute urat, am deschis geamurile si am miscat masina in viteza sa iasa mirosul din masina”
Soferul a vazut cum femeia a lasat apoi sacii la o pubela. Dupa miros si urmele de singe, omul si-a dat seama ca inauntru putea fi un cadavru si speriat, a oprit prima patrula de Politie care i-a iesit in cale. Asa au gasit anchetatorii in saci ramasitele omenesti.
„Am discutat cu baiatul de la pompe, l-am intrebat ce a cautat doamna in peco, in statie, a zis ca a mers si s-a spalat pe maini, si am intrebat unde e politia, patrula. I-am gasit si le-am explicat: uite, femeia de acolo, du-te si vezi, ia-o la intrebari, ca are un bagaj suspect pe care l-a lasat in piata”, a mai spus taximetristul.

Carmina Pascal, prim-procuror Parchetul Tribunalului Iasi: „Politistii au primit informatia ca acea persoana a aruncat intr-un buncar de gunoi trei saci din rafie de volum mare. Verificand continutul sacilor, politistii au constatat ca in interior e aflau parti sectionate din corpul unei persoane de sex masculin.”
Localnic: „Eu, la ora sase jumatate am venit aici in piata. Cadavrul era aici, unde suntem, aici”
Agentii au stat de vorba cu femeia care le-a povestit tulburata ca este din Roman. Condusi in garsoniera ei si a sotului politistii au incremenit: „In locuinta acestei femei a fost gasit capul persoanei respective, sotul femeii”, a declarat prim procurorul Parchetul Tribunalului Iasi.
Dupa ce au stat de vorba cu mai multi martori, anchetatorii au aflat ca femeia s-a plimbat si cu o seara inainte, cu un alt taxi, dupa acelasi scenariu.
Femeia, principala suspecta in acest caz de crima, este a doua sotie a barbatului. Vecinii nu-si amintesc sa fi fost scandaluri intre cei doi, asa ca deocamdata nimeni nu stie ce s-a intamplat.
Geta Crivina, vecina: „Era o familie foarte retrasa. Nu primeau pe nimeni in casa. Plecau impreuna ei doi si ei doi veneau.”
Rudele in schimb, o acuza ca se certa cu toata lumea.
Victor Grecu, fratele suspectei: „Este o femeie foarte ea. Foarte, foarte, foarte rea. Se certa cu mama ei si cu el.”
Fosta profesoara de geografie va fi dusa si la o expertiza psihiatrica. Deocamdata primele indicii, spun expertii, sugereaza o boala psihica nedescoperita, informează știrileprotv.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button