O patrulă a Poliţiei Locale, luată la bătaie în Centrul Vechi. Poliţiştii au răspuns cu armele din dotare

de:
05 dec. 2010
0 Afișari
O patrulă a Poliţiei Locale, luată la bătaie în Centrul Vechi. Poliţiştii au răspuns cu armele din dotare

Patrula Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti (PLMB) a reuşit să salveze patru tineri care fuseseră atacaţi de un grup de şapte persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice, îndepărtarea agresorilor făcându-se cu armele din dotare, informează Mediafax.

În noaptea de 4 spre 5 decembrie, în jurul orei 2.00, grupul de şapte persoane a atras atenţia în Centrul Istoric al Capitalei după ce, pe strada Lipscani, au început să-i injure şi să-i scuipe pe trecători. În zona Şelari, grupul a devenit violent, cei şapte tineri au atacat cu brutalitate două cupluri. Un tânăr a fost pus jos şi lovit cu picioarele, iar prietena acestuia s-a refugiat într-un bar. Prietenul celui agresat a fost, la rândul său, prins şi pus la pământ dintr-o lovitură.

Înainte ca lucrurile şi bătaia să degenereze, întrucât cel căzut era lovit cu picioarele de trei dintre agresorii băuţi, patrula PLMB a intervenit pentru îndepărtarea atacatorilor. În acel moment, grupul agresorilor a atacat patrula Poliţiei Locale. Deşi au fost somaţi, cei şapte tineri l-au înconjurat pe unul dintre agenţii care încerca să ofere primul ajutor uneia dintre victime. Chiar dacă poliţistul local a fost lovit cu pumnii şi picioarele, acesta a reuşit să riposteze şi să ofere protecţie victimei căzute la pământ. Cei doi agenţi care au intervenit au folosit armamentul din dotare şi au reuşit să-i împrăştie pe scandalagii. Între timp, la faţa locului au mai sosit alte patru patrule ale Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti care au restabilit ordinea publică.

Din grupul agresorilor, o persoană (S.A.R, în vârstă de 22 de ani) a fost reţinută şi predată Poliţiei Naţionale, iar alţi cinci tineri au fost identificaţi.

În urma incidentului, patru persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, una dintre acestea fiind un agent al Poliţiei locale.

Cookies