O parcare pentru comercianții din Sectorul 6 a fost amenajată la Piața Drumul Taberei 2. Locurile pot fi ocupate doar pe bază de abonament

12 mai 2023
5272 Afișari
O parcare pentru comercianții din Sectorul 6 a fost amenajată la Piața Drumul Taberei 2. Locurile pot fi ocupate doar pe bază de abonament
O parcare pentru comercianții din Sectorul 6 a fost amenajată la Piața Drumul Taberei 2. Locurile pot fi ocupate doar pe bază de abonament. Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 6

Comercianții din Sectorul 6 pot beneficia de astăzi de o parcare destinată exclusiv lor. Locurile pot fi utilizate doar în baza unui abonament lunar.

O parcare pentru comercianții din Sectorul 6 a fost amenajată pentru a-și lăsa dubele cu marfă

Primăria Sectorului 6 a transmis, pe pagina de Facebook, că această parcare destinată exclusiv comercianților este prima de la nivelul Capitalei.

Parcarea are o capacitate de 30 de locuri, fiind marcată corespunzător și prevăzută cu barieră. Aceasta este situată la Piața Drumul Taberei 2.

Motivul pentru care aceasta a fost amenajată este pentru a elibera trotuarele de mașinile sau dubele care vin cu marfă. Astfel, comercianții au un spațiu destinat lor și nu mai blochează trotuarele din zonă sau parcările de reședință.

Locurile de parcare se pot utiliza doar în baza achiziționării unui abonament lunar, în valoare de 150 de lei, în intervalul orar 06:00-22:00.

Plata abonamentelor se poate face fizic la casieria Administrației Comerciale Sector 6. Adresa instituției este Șoseaua Virtuții nr. 148, etaj 1.

Comercianții din Sectorul 6 își pot achiziționa și ridica abonamentele de astăzi.

Un teren de la capătul Bd. Timișoara, igienizat de PS6

La sfârșitul lunii aprilie, o amplă acțiune de salubrizare s-a desfășurat pe terenul aflat la capătul Bulevardului Timișoara din Sectorul 6, unde va fi plantată o pădure urbană. Zona este în proprietatea PMB și administrarea a fost preluată de PS6 în 2019.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că munții de gunoi de pe terenul administrat de primărie continuă să fie curățat. Acesta are o suprafață de aproapre 5 hectare și a intrat în administrarea PS6 în 2021, terenul fiind în proprietatea PMB.

În 30 de ani, aici au fost aruncate fel de fel de deșeuri, inclusiv cele provenite din construcții, nimeni nu l-a igienizat, astfel că totul s-a transformat într-o mare de mizerie. Cât vezi cu ochii!

O zonă din acest teren va deservi drept autobază pentru mașinile de curățenie ale Sectorului 6 din această vară, după amenajarea spațiului.

Pe circa o jumătate din suprafața totală a terenului, adică 2 hectare, va fi plantată o pădure urbană, a transmis Ciprian Ciucu pe pagina de Facebook.

Salubrizarea acestui teren a început la finalul lunii aprilie, iar în câteva zile vom termina de salubrizat o porțiune de 1 hectar pe care erau concentrate cele mai mari cantități de deșeuri din toată acea zonă, adică 21.580 metri cubi de deșeuri, a explicat acesta.

Zilnic, zeci de camioane scot gunoiul de pe teren, anunța primarul la începutul acestei luni.

Zona verde se va întinde pe două hectare, o adevărată perdea forestieră, ce va oferi protecție pentru așezările din zonă, dar și o gură de oxigen locuitorilor, atât de binevenită, a transmis Primăria Sectorului 6 pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies