O parcare neobișnuită în București: Un cal și-a așteptat stăpânul, cuminte, în zona de biciclete din fața unui supermarket. „Bravo, cowboy! Măcar e la umbră”

01 sept. 2023
9727 Afișari
O parcare neobișnuită în București: Un cal și-a așteptat stăpânul, cuminte, în zona de biciclete din fața unui supermarket. „Bravo, cowboy! Măcar e la umbră”
O parcare neobișnuită în București: Un cal și-a așteptat stăpânul, cuminte, în zona de biciclete din fața unui supermarket. „Bravo, cowboy! Măcar e la umbră”. Sursa foto: Facebook/ Ești din Sectorul 5, dacă

Un bucureștean a mers la cumpărături într-un supermarket din Titan alături de calul său, pe care l-a lăsat legat la umbră, chiar în zona destinată bicicletelor.

„Bravo la cowboy!”

Pe rețelele de socializare a apărut o imagine cu un cal care aștepta, legat, în fața unui supermarket. Un bărbat a spus că animalul ar fi fost observat în zona Titan din Sectorul 3 al Capitalei:

Nu vreau să zic că ești de la țară, dar nu așa se vine la supermarket, în Titan!” (M. B.)

Ulterior, fotografia a fost preluată și publicată de pagina de Facebook „Ești din Sectorul 5, dacă”.

În imagine se observă calul care stă legat de bara unui geam, în zona destinată cărucioarelor și bicicletelor, așteptându-și stăpânul.

Sute de internauți au văzut postarea și au reacționat la ea, într-un mod pozitiv. Unii l-au felicitat pe stăpân, pentru că a lăsat animalul la umbră, alții doar au ironizat situația.

Câteva dintre comentarii:

  • „Bravo la cowboy! Ăsta exemplu de dragare de ecologie, nu mașinile electrice!” (C. H.)
  • „Apreciați un lucru… l-a parcat la umbră.” (L. L.)
  • „Vezi dacă mai are ovăz la raft sau fânul la pungă pentru animale.” (M. T.)

Un alt bucureștean a venit cu calul la farmacie, în Crângași

Un bărbat a ieșit la o plimbare cu calul și s-a oprit în dreptul unei farmacii din Crângași. Această întâmplare a stârnit râsul internauților, care au venit cu diverse ipoteze despre ceea ce făcea calul acolo.

Momentul a fost fotografiat de către un trecător și, ulterior, postat pe pagina de Facebook „Bukureștiul”, alături de descrierea:

Era cel de dar și a fost să îi facă radiografie la dinți.” 

Evident, ca în orice situație, au existat și câteva persoane care au ironizat complet situația și au adăugat comentarii menite să stârnească râsul cititorilor.

Câteva dintre comentarii

  • „Păi cică nu se caută la dinți dacă e de dar.” – A. B.
  • „Ce să faci, așa e când ți se despotcovește calul.” – A. M.
  • „Ăsta e calu’ ăla răcit?” – T. A. S.

Te-ar putea interesa și:

Cookies