O oră de coșmar pe linia 41. A fost blocaj pe strada Turda, tramvaiele n-au putut circula

15 nov. 2022
12008 Afișari
O oră de coșmar pe linia 41. A fost blocaj pe strada Turda, tramvaiele n-au putut circula
O oră de coșmar pe linia 41. A fost blocaj pe strada Turda, tramvaiele n-au putut circula | Sursă foto: Agerpres

Marți, 15 noiembrie 2022, linia de tramvai 41 a fost blocată vreme de aproape o oră , pe strada Turda din București.

Linia 41, blocată pe strada Turda din București

În această după-amiază, linia de tramvai 41 a fost blocată pe strada Turda, după intersecția cu Bulevardul Ion Mihalache, pe sensul spre Ghencea.

Anunțul a fost făcut chiar de Societate de Transport București, prin intermediul unei postări făcută pe contul de Twitter STB SA Clienți

Linia 41 – blocată pe Str. Turda, după intersecția cu Bd. Ion Mihalache, pe sensul spre Ghencea. Cauza: călător care are nevoie de îngrijiri medicale.

Călătorii au fost preluați de o linie navetă

Deoarece linia de tramvai a fost blocată pentru o perioadă destul de lungă, STB a decis să înființeze o linie navetă de autobuz care să preia fluxul de călători.

Linia 41 este blocată în continuare. Pentru preluarea călătorilor, funcționează o linie navetă de autobuze care circulă între Piața Presei și Ghencea, transmitea STB SA Clienți, pe Twitter.

După ce persoana care necesita îngrijiri medicale a fost preluată de medici, circulația a fost reluată pe această linie de transport public în comun din București.

La acest moment linia 41 funcționează normal pe Str. Turda. Tramvaiul a fost blocat pentru 45 de minute, între orele 16:15-17:00.

Cookies