A opta minune a lumii e la noi, în București: copacii care răsar din câmpul de pavele. Mai sunt și câteva fire de iarbă, dar sunt pe moarte

18 sept. 2023
8903 Afișari
A opta minune a lumii e la noi, în București: copacii care răsar din câmpul de pavele. Mai sunt și câteva fire de iarbă, dar sunt pe moarte
O opta minune a lumii e la noi, în București: copacii care răsar din câmpul de pavele. Mai sunt și câteva fire de iarbă, dar sunt pe moarte. Sursa foto: Facebook/ Ești din Sectorul 2

Nu există un cuvânt care să descrie mai bine Sectorul 3 decât „pavele”. De ce „pavele”? Păi, în momentul în care faceți o scurtă plimbare prin S3, e inevitabil să nu vă loviți de trotuarele pavate sau de copacii care au la rădăcină pavele în loc de iarbă.

În Sectorul 3, copacii răsar din pavele

În fiecare săptămână apare câte un bucureștean pe Facebook care să se lege de pavajele lui Negoiță. Să recapitulăm. Până acum, oamenii au găsit mai multe lucrări care nu ar fi trebuit să conține pavele, sau, cel puțin, nu atât de multe.

Câteva exemple ar fi trecerile de pietoni pavate, trotuarele pavate, pavelele vechi scoase și înlocuite cu pavele noi, grădina cu pavele și, probabil, șirul va mai continua.

Vezi și:

De data aceasta, un bărbat din Sectorul 2 a venit la plimbare prin sectorul lui Negoiță și s-a mirat de niște copaci care răsăreau din pavele. Adică, în loc să fie plantați pe un spațiu verde, au fost băgați în pavaje. Ori au fost puse pavelele ulterior, după ce arborii erau deja crescuți.

Nu cum au apărut pavelele este important, ci de ce.

Bucureșteanul și-a povestit nemulțumirea pe pagina de Facebook „Ești din Sectorul 2”. Bărbatul a spus că ar fi fost mai bine ca Primăria Sectorului 3 să facă un spațiu verde decât un loc în care copacii au rădăcinile pavate. Au și puțină iarbă ofilită în jur, ce-i drept, dar tot pavelele domină.

Când vă plangeți de bordurile din Sectorul 2, luați în considerare că se poate și mai rău.
În Sectorul 3 avem un exemplu de risipire a banului public.
Cred că în acest loc mergea mult mai bine un spațiu verde decât pavele până lângă tulpina copacilor.”

Spațiu pavat din Sectorul 3
Spațiu pavat din Sectorul 3. Sursa foto: Facebook/ Ești din Sectorul 2

Postarea bărbatului a fost văzută de sute de internauți. Unii s-au amuzat pe seama ei, alții s-au luat de el pentru că a comparat Sectorul 2 cu 3.

Te-ar putea interesa și:

Cookies