O nouă zi de curățenie în Sectorul 2. Primăria îi roagă pe bucureșteni să nu parcheze la trotuar pe Șoseaua Ștefan cel Mare, sensul spre Bucur Obor

27 sept. 2023
2355 Afișari
O nouă zi de curățenie în Sectorul 2. Primăria îi roagă pe bucureșteni să nu parcheze la trotuar pe Șoseaua Ștefan cel Mare, sensul spre Bucur Obor
O nouă zi de curățenie în Sectorul 2. Primăria îi roagă pe bucureșteni să nu parcheze la trotuar pe Șoseaua Ștefan cel Mare, sensul spre Bucur Obor | Sursă foto: Facebook-PS2

Primăria Sectorului 2 anunță o nouă zi de curățenie ce va avea loc în aria administrată, pe o arteră importantă și intens circulată. Echipele de salubrizare vor igieniza Șoseaua Ștefan cel Mare.

Șoferii sunt rugați să nu lase mașinile parcate în zonă.

O nouă zi de curățenie în Sectorul 2, pe Șoseaua Ștefan cel Mare

Joi, 28 septembrie 2023, urmează că echipele de salubrizare din Sectorul 2 să facă curățenie generală pe Șoseaua Ștefan cel Mare. Primăria le-a transmis cetățenilor că vizat este tronsonul cuprins între Bucur Obor și Calea Floreasca, pe sensul de mers către Bucur Obor.

Din acest motiv, pentru a permite igienizare temeinică a arterei intens circulate din București, administrația publică transmite următorul mesaj șoferilor ce locuiesc, sau au diverse trebuiri, în zona menționată anterior:

Avem rugămintea să nu lăsați mâine mașinile parcate în zonă.

Interdicția de a parca vehiculele pe Șoseaua Stefan cel Mare va fi valabilă în intervalul orar 10:00 – 17:00.

Echipele de salubrizare vor acționa mecanizat, cu utilaje, curățând:

  • Carosabilul,
  • Trotuarul.

Primăria Sectorului 2 a transmis:

Pentru a spăla eficient este esențial ca intervenția utilajelor de curățare să fie posibilă atât pe carosabil, cât și pe trotuare.

Cei care nu mută mașinile riscă să fie amendați

Chiar dacă locurile de parcare din București sunt limitate, iar numărul mașinilor este mult mai mare, Primăria se bazează pe cetățeni pentru a putea face curățenie generală.

Vă rugăm să distribuiți anunțul pentru a ajunge la cât mai multe persoane care parchează în zonă.

Mizăm pe sprijinul vostru pentru un sector cât mai curat.

Bucureștenii care nu vor ține cont de anunțul făcut de administrația publică, și nu mută mașinile de pe tronsonul menționat anterior, riscă să fie amendați.

În săptămânile trecute, PS2 a igienizat mai multe bulevarde și șosele importante și intens circulate din capitală. Printre acestea se numără și:

  • Șoseaua Pantelimon,
  • Șoseaua Ștefan cel Mare,
  • Șoseaua Mihai Bravu,
  • Bulevardul Lacul Tei,
  • Bulevardul Basarabia,
  • Bulevardul Carol I.

Acțiunile de curățare vor fi continuate și în perioada următoare.

Cookies