O nouă unitate spitalicească de 700 de locuri se va deschide, din toamnă, în București

de:
02 iul. 2013
0 Afișari
O nouă unitate spitalicească de 700 de locuri se va deschide, din toamnă, în București

În fiecare an, unitatea din Bucureşti va pune la dispoziţie 30 de paturi, facilităţi de tip centru de zi pentru 5.000 de persoane, tratament la domiciliu cu un număr de peste 11.000 de vizite la domiciliu, clinică de bolnavi ambulatori cu peste 8.000 de consultaţii şi servicii de sprijin de specialitate pentru afecţiunile sânilor, tratamentul stomelor şi pentru edemurile limfatice, informează Business Magazin.

Beneficiarii acestui proiect vor fi: pacienţi tineri şi bătrâni aflaţi, de obicei, în stadii avansate de cancer sau alte boli incurabile, copii care suferă de boli ce le amenintă viaţa cum ar fi cancerul, precum şi rudele acestora care au fost nevoiţi să renunţe la locul de muncă pentru a avea grijă de pacienţi.

Wienerberger şi Habitat for Humanity au semnat un parteneriat strategic în 2012 prin care Wienerberger donează materiale de construcţii pentru 140 de case pentru familii dezavantajate şi vulnerabile din punct de vedere economic. În plus, Wienerberger sprijină proiectele Habitat cu voluntari şi expertiză tehnică de-a lungul desfăşurării construcţiilor. Anul trecut, Habitat for Humanity România şi Wienerberger au construit cinci case în timpul evenimentului Big Build ce a avut loc la Craiova, precum şi o casă pentru o familie cu şase copii, extrem de sărăcă, din judeţul Călăraşi.

Cookies