ARHIVA B365

O nouă tragedie la DINAMO. Un fost poloist A MURIT în timpul unui antrenament

Anunţul a fost făcut pe Facebook de colegul său Adrian Cercel. „Din păcate azi la 13,50 colegul nostru CHIUARIU CORNEL a decedat pe marginea bazinului de la Floreasca”. Alături de mesaj au fost adăugate şi imagini de la locul tragediei.

Tragedia s-a întâmplat chiar înainte ca în bazinul Floreasca sa aiba loc finala Superligii Naţionale la polo. Chiuariu a fost jucător la Dinamo în anii ’80 şi evolua într-un campionat de veterani.

Poloistul Cornel Chiuariu a încetat din viață după ce a suferit un stop cardiac în timpul antrenamentului susținut la Bazinul Floreasca. „S-a primit o solicitare prin 112 pentru un bărbat care a leşinat. S-a dirijat imediat un echipaj de tip B cu asistentă spre acel loc. Între timp s-a spus că este în stop cardio-respirator. Cazul a fost preluat de SMURD, care a trimis imediat o ambulanţă de la Spitalul de Urgenţă Floreasca”, a explicat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov, pentru News.ro, adăugând că asupra bărbatului s-au efectuat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, însă fără succes.

Încercările de resuscitare ale sportivului s-au petrecut chiar pe marginea bazinului, dar au rămas fără rezultat”. Anunțul decesului sportivului a fost făcut de unul dintre colegii săi, Adrian Cercel, pe pagina sa de Facebook, conform romaniatv.net. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button