ARHIVA B365

O nouă tentativă de omor la metrou, apel disperat la 112. Martorii spun că o recunosc pe femeie FOTO

UPDATE: Femeia suspecată în cazul amenintărilor de la metrou de vineri a fost prinsă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei Diana Sarca. Suspecta a fost depistată în jurul orei 10.55, în zona staţiei de metrou Pipera, la suprafaţă. Sarca a mai precizat că se fac verificări şi într-un alt caz, după ce o femeie a reclamat că a fost ameninţată la staţia de metrou Pipera.

Un nou incident a fost înregistrat la vineri dimineaţa la metrou, o femeie sesizând poliţiştii că a fost ameninţată de o necunoscută. Anchetatorii cer cetăţenilor să îi ajute la depistarea femeii. Incidentul s-a petrecut, vineri dimineaţa, pe un peron de la Unirii 2. Oamenii legii o caută acum pe autoarea tentativei de omor.

Potrivit primelor informații femeia poartă o haină lunga neagră, o căciulă voluminoasă și cară mai multe plase. Este o femeie în jur de 65 de ani, înălţime aproximativ 1,60cm, constituţie robustă.

„În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost ameninţată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre. Pe braţ purta o haină de culoare neagră”, transmite Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au declarat că persoana suspectată i-ar fi zis femeii care a depus plângerea: „Nu scapi de mine”.

Mai mulţi martori spun că au recunoscut-o pe femeie pentru că o văd periodic pe ruta Unirii- Berceni.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button