BAZAR

O nouă televiziune intră în grila RCS&RDS

„Ne bucurăm că am încheiat parteneriatul cu Da Vinci Media GmbH. Conținutul de calitate al noului canal tematic acoperă preferințele consumatorilor noștri de toate vârstele. Suntem constant preocupaţi de dezvoltarea grilei de programe pentru a oferi conținut de cea mai înaltă calitate consumatorilor noştri”, a declarat Florin Nemeș, Marketing & PR Coordinator, RCS & RDS, potrivit paginademedia.ro.

Tina Parazajda, Head of Marketing, Da Vinci Learning: „Da Vinci Learning este un canal de televiziune unic, care combină în structura lui, programele educative cu programele pentru copii şi nu în ultimul rând programele documentare.

Este un profesor particular care „meditează” întreaga familie. Un profesor care în mod gratuit te învaţă totul de la fizică, la biologie, de la matematică la astrologie şi geografie. Este o televiziune care are ca scop să creeze întregii familii o atmosferă care să o apropie de ştiinţă, care să facă fiecare membru să mai înainteze un pas către cunoaştere, ştiinţă şi adevăr.” 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button