O nouă televiziune în România, din 3 aprilie

de:
21 feb. 2014
0 Afișari
O nouă televiziune în România, din 3 aprilie

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de joi, solicitarea societăţii Antena TV Group SA (controlată de familia Voiculescu) de modificare a denumirii serviciului de programe Gsp TV în Zu TV, de modificare a formatului de principiu al televiziunii din tematică-sportivă în generalistă, de modificare a siglei postului şi de modificare a grilei şi a structurii serviciului de programe.

La şedinţa CNA de joi au fost prezenţi Mihai Morar, managerul proiectului Zu TV, Claudiu Oprea, Head of Production al Antena TV Group, Toni Teşiu, director de programe Radio Zu şi responsabil de conţinutul Zu TV, şi Mirela Bomboe, reprezentanta Antena TV Group la şedinţele Consiliului.

Potrivit dosarului depus la CNA, Zu TV va difuza producţie proprie (22%) şi producţii audiovizuale ale altor producători (78%). Grila televiziunii va include: programe de informare (3,50%), programe educative şi culturale (4,20%), filme (4,70%), programe de divertisment (77,80%), publicitate (9,80%).

„În principiu, Zu TV îşi doreşte să fie o extensie a unui brand care, în divertismentul ultimilor ani în România, a avut o creştere spectaculoasă, a avut o evoluţie foarte bună în targetul vizat şi de această televiziune, respectiv 15-35 de ani”, a declarat Mihai Morar în faţa membrilor CNA, conform prosport.ro.

Potrivit lui Mihai Morar, lansarea Zu TV face parte din strategia Antena TV Group de a se dezvolta în zona de divertisment.

Cookies