ȘTIRI

O nouă ţeapă în online: FabricadeDiscounturi.ro. Libra Bank a oprit toate tranzacţiile

Jurnaliștii de la Economica.net au sunat la numărul afișat pe site-ul FabricaDeDiscounturi.ro. La întrebarea: „Cum puteți vinde un telefon Samsung Galaxy S5 cu 1.350 lei în loc de prețul lui mediu de 2.450 de lei?”, răspunsul a fost unul halucinant: „Firma noastră are contract direct cu fabrica Samsung”.

Ceea ce nu știe persoana de la vânzări de la FabricaDeDiscounturi.ro. care a răspuns întrebării noastre, sau se preface că nu ştie, este că Samsung Electronics, spre exemplu, nu vinde produse la ușa fabricii, nu vinde telefoane sub prețul de achiziție anunțat, iar producătorul din Coreea de Sud are mai multe fabrici unde se produc componente și mai multe linii de asamblare în diferite țări din Asia.

Modelul „ţepei” FabricaDeDiscounturi.ro. era unul simplu: un site WordPress foarte ieftin, pe care erau anunţate vânzări de produse cu discounturi uriaşe. Plăţile se făceau doar online, prin Libra Bank, iar produsele ar fi urmat să fie livrate „în cel mult 4 săptămâni”. Aparent, au fost făcute deja peste 14.000 de comenzi, şi există evaluări ale prejudiciului de 3 milioane de euro. 

La solicitările Economica.net au răspuns şi cei de la Libra Bank, care au anunțat că au blocat toate sumele tranzacționate către compania E-FLASH SALES SRL, deținută de cetățeanul israelian Ben Yehuda Yuval, care operează FabricaDeDiscounturi.ro. .

Citeşte mai multe pe Economica.net.

În sprijinul ideii că FabricaDeDiscounturi.ro este o țeapă vine și mesajul companiei utok, ale cărei produse susține site-ul că le comercializează: „In urma sesizarilor pe care le-am primit din partea multor persoane, am observat ca modelul UTOK i700 este comercializat pe site-ul fabricadediscounturi.ro la un pret foarte mic.

Desi este un pret foarte avantajos, dorim sa va atragem atentia ca UTOK nu a distribuit produse catre E-Flash Sales SRL, firma ce detine site-ul in cauza.

Drept urmare, pretul afisat pe site-ul respectiv nu este justificat si nu garanteaza livrarea tabletei UTOK i700 catre cumparatori. In continuare, va recomandam sa achizitionati produsele noastre de pe site-ul www.utok.com si de la magazinele partenere cunoscute.”

 

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button