LA MINE-N CARTIER

O nouă staţie de colectare selectivă, în parcarea Cora Lujerului

Primăria Sectorului 6 informează membrii comunităţii că, începând de vineri, 4 martie a.c., în parcarea hypermarketului Cora Lujerului a fost deschisă staţia de colectare selectivă SIGUREC.

Aici, cetăţenii pot aduce deşeurile de ambalaje pe care le strâng acasă: plastic, hârtie, sticlă şi aluminiu, iar în schimbul lor primesc tichete valorice cu ajutorul cărora pot face, ulterior, cumpărături, transmite sursa citată printr-un comunicat de presă.

„În Sectorul 6, aproape 300 de containere destinate colectării separate a deşeurilor de ambalaje sunt puse la dispoziţia cetăţenilor, graţie unui parteneriat între Primărie şi societatea de salubrizare. În plus, colaborăm permanent cu societăţi care se ocupă de colectare selectivă şi reciclare, astfel încât o cantitate cât mai mare de deşeuri reciclabile provenite din casele oamenilor să nu ajungă la groapa de gunoi, ci spre valorificare”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

SIGUREC înseamnă colectare selectivă pentru toate tipurile de deşeuri reciclabile, recompensă pe loc sub forma voucherelor de cumpărături şi logistică pentru trimiterea deşeurilor pe cel mai scurt drum în fabricile de reciclare partenere în proiect.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button