O nouă stațiune de lux va apărea pe litoralul românesc

de:
19 feb. 2013
0 Afișari
O nouă stațiune de lux va apărea pe litoralul românesc

Viitoarea staţiune din Tuzla se adresează în special oamenilor cu bani, informează digi24. În acest sens, administraţia locală va amenaja în zona Farului un port turistic, iar pe 500 de hectare vor fi construite hoteluri de lux, două heliporturi şi câteva cazinouri, dotări care vor face din viitoarea staţiune una de top.

Investiţia este mană cerească pentru locuitorii din Tuzla care aşteaptă noi locuri de muncă şi turişti care, dacă nu vor alege hotelurile de lux, se vor caza în pensiunile localnicilor.
Investiţia va atrage ca un magnet şi dezvoltatorii imobiliari, sunt de părere specialiştii.
Localnicii şi turiştii mai au însă de aşteptat cel puţin un an până când vor vedea hotelurile ridicându-se pe malul mării. Autorităţile locale sunt aproape gata cu proiectul pe care îl vor depune la Ministerul Turismului pentru a primi undă verde.
Investiţia este estimată la câteva sute de milioane de euro şi va făcută cu bani europeni, dar şi de la consiliul judeţean. Autorităţile locale se aşteaptă ca Tuzla Parc să fie gata până în 2015 şi să atragă cel puţin 2-3 mii de turişti în fiecare weekend, faţă de 400 cât vin în prezent.

Cookies