O nouă ședință de sector are loc joi în Sectorul 2. Radu Mihaiu se întâlnește cu bucureștenii la intersecția străzilor Viitorului și Ardeleni

02 apr. 2024
3980 Afișari
O nouă ședință de sector are loc joi în Sectorul 2. Radu Mihaiu se întâlnește cu bucureștenii la intersecția străzilor Viitorului și Ardeleni
O nouă ședință de sector are loc joi în Sectorul 2. Radu Mihaiu se întâlnește cu bucureștenii la intersecția străzilor Viitorului și Ardeleni | Sursă foto: USR/ Facebook

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, le-a transmis bucureștenilor că în această săptămână va avea loc o nouă ședință de sector. Aceasta va avea loc joi, în data de 4 aprilie 2024, la intersecția dintre străzile Viitorului și Ardeleni.

Radu Mihaiu îi invită pe bucureșteni la o nouă ședință de sector

Așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme, Radu Mihaiu va organiza o întâlnire cu bucureștenii și în această săptămână. Mai precis, cetățenii care doresc să stea și să discute cu edilul din sectorul 2 al Capitalei sunt așteptați joi (4 aprilie 2024), de la ora 18:00.

Locul de întâlnire stabilit pentru această ședință de sector este intersecția dintre străzile Viitorului și Ardeleni, conform informațiilor transmise de primar.

Sunt așteptate toate persoane interesate de bunăstarea sectorului și care doresc să discute despre problemele pe care le întâmpină în viața lor de zi cu zi. De asemenea, se va încerca găsirea unei soluții pentru acestea.

Lista temelor de discuție

Administrația publică a pus la dispoziție cetățenilor interesați de această ședință și o serie de subiecte pe baza cărora vor avea loc discuțiile din cadrul întâlnirii cu edilul. Iată care sunt acestea:

  • Infrastructură,
  • Curățenie și control
  • Spații verzi,
  • Proiecte referitoare la amenajarea unei piațete.

Pe lângă temele ce au fost menționata mai sus, oamenii vor afla și detalii importante în ceea ce privește proiectele pe care Primăria le pregătește.

Urmează să se discute atât despre proiectele ce se află deja în derulare, cât și despre cele pe care administrația publică dorește să le implementeze în viitor.

Primăria a transmis că în cadrul acestei întâlniri vor fi căutate cele mai bune soluții pentru remedierea problemelor care îi apasă pe locuitorii din Sectorul 2. Radu Mihaiu a transmis:

Cei care locuiți în proximitate sunteți așteptați să vă expuneți opiniile cu privire la bunul mers al comunității noastre.

Cookies