O nouă ședință are loc joi în Sectorul 2. Radu Mihaiu se întâlnește cu bucureștenii în Cartierul Andronache, de la ora 18:00

15 mai 2024
2662 afișări
O nouă ședință are loc joi în Sectorul 2. Radu Mihaiu se întâlnește cu bucureștenii în Cartierul Andronache, de la ora 18:00
O nouă ședință are loc joi în Sectorul 2. Radu Mihaiu se întâlnește cu bucureștenii în Cartierul Andronache, de la ora 18:00 | Sursă foto: Radu Mihaiu-Facebook

Joi, 16 mai 2024, Radu Mihaiu organizează o nouă ședință cu locuitorii din Sectorul pe care îl administrează. Oamenii sunt așteptați s[ ia parte la întâlnirea ce va avea loc în Cartierul Andronache.

Radu Mihaiu se întâlnește cu bucureștenii din S2

Mâine, de la ora 18:00, locuitorii din Cartierul Andronache sunt așteptați la o nouă întâlnire cu primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu. „Ședința” va avea loc la intersecția dintre străzile Oituz, Ion Floruță și Gheorghe Roventa.

În cadrul acesteia, va avea loc un dialog deschis. Toți cei prezenți vor avea ocazia să-și expună părerile și problemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi. Radu Mihaiu își propune să discute direct cu cetățenii din proximitate pentru a înțelege mai bine nevoile și preocupările acestora.

Se va încerca găsirea unor soluții cât mai bune, astfel încât să fie în beneficiul tuturor.

Te-ar mai putea interesa și:

Temele de discuție propuse

Pentru o mai bună comunicare cu cetățenii din Sectorul 2, Primăria a transmis o serie de teme pe baza cărora vor avea loc discuțiile. Iată care sunt acestea:

  • Locuri de joacă și grădinile urbane din Sectorul 2,
  • Realizarea unei noi grădinițe,
  • Sistematizarea Cartierului Andronache,
  • Parcul Valea Saulei.

Primăria a subliniat cât de importantă este colaborarea cu cetățenii pentru a aduce schimbări pozitive în Sectorul 2:

Suntem o comunitate și numai împreună vom reuși să schimbăm în mai bine sectorul în care locuim.

Pe lângă subiectele mai sus prezentate, bucureștenii vor afla informațiile utile și despre proiectele pe care PS2 le are. Se va discuta atât despre cele ce au fost deja implementare, cât și despre cele pe care administrația publică dorește să le pună în practică pe viitor.

Cookies