O nouă schimbare la Pro TV: un avocat în conducere

de:
03 oct. 2013
0 Afișari
O nouă schimbare la Pro TV: un avocat în conducere

Oliver Meister a fost numit membru și în boardurile celorlalte companii deținute de americani în România: Media Pro Distribution, Media Pro Entertainment, Media Pro Studios și Domino Production, scrie Capital.ro, care citează un anunț al Pro TV.

Conform sursei citate, Oliver Meister a făcut parte, din anul 2000, din echipa executiva a CME din Londra, Bucuresti si Praga. Este căsătorit cu o româncă și au împreună doi copii. A practicat avocatura în Londra, Budapesta si Bucuresti. Începând cu anul 2000 a fost parte din echipa executivă a CME din Londra, Bucuresti si Praga.

„Oliver Meister va stabili impreuna cu Anca Budinschi, Director General al PRO TV SA, strategia si prioritatile companiei si afiliatilor”, se menționează în anunțul celor de la Pro TV.

Christoph Mainusch, Co-CEO al Central European Media Entreprise (CME) compania care detine PRO TV SA, a declarat că „una dintre prioritățile CME este să asigurăm performanța business-ului CME România. Acesta este motivul pentru care l-am ales pe Oliver să se alature acestei echipe pentru a decide strategia pe termen lung a PRO TV și afiliaților săi”.

Directorul general al Pro TV, Anca Budinschi, a precizat, în comunicat, că „Implicarea lui Oliver Meister în deciziile strategice ale operațiunilor CME din România va aduce, cu siguranță, un plus de valoare și o reafirmare a importanței acestor operațiuni în CME.”

La jumătatea lunii august, CME a anunțat oficial că Adrian Sârbu a demisionat din funcţiile de Preşedinte şi Chief Executive Officer (CEO) ale companiei. Mandatul lui Sârbu la cârma CME fusese prelungit până în 2016, în primăvara acestui an. Sârbu ar fi urmat să primească acelaşi salariu, de 1,8 milioane de dolari pe an. Adrian Sârbu a declarat că este „mândru” că a făcut parte din CME pentru aproape 20 de ani şi că a contribuit la succesul neîntrerupt al companiei în această perioadă plină de provocări.

Cookies