O nouă sală de sport a fost inaugurată în Sectorul 2

de:
08 oct. 2012
0 Afișari
O nouă sală de sport a fost inaugurată în Sectorul 2

Şcoala numărul 64 a primit, în anul 2004, numele Maiestăţii Sale Regele Ferdinand I, iar în anul 2006, cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la punerea pietrei de temelie a fost vizitată de Maiestăţile Sale, Regele Mihai I şi Regina Ana.

Panglica de inaugurare a fost tăiată de edilul sectorului 2, doamna Alexandrina Peter, inspector şef al Inspectoratului Şcolar al Sectorului 2, doamna Violeta Dascălu, directorul Şcolii numărul 64 şi Georgiana, o elevă de 17 ani ce provine din sistemul de protecţie al copilului sector 2 şi care se va antrena în sală. Georgiana a fost abandonată într-un autoturism la vârsta de şase ani şi a fost salvată de Primăria Sectorului 2. După 11 ani, Georgiana este pe cale să-şi vadă visul împlinit, acela de a deveni o sportivă de talie internaţională. Ea se va antrena la baschet în noua sală de sport.

Cu prilejul deschiderii noii săli de sport, s-a organizat Trofeului Primăriei Sectorului 2 la baschet fete, unde peste 100 de sportive de la unităţile de învăţământ din Sectorul 2 se vor întrece pentru a-şi dovedi talentul şi priceperea la baschet, dar şi pentru a câştiga premiile puse la bătaie de primarul Neculai Onţanu.

 

Cookies