O nouă oportunitate pentru studenții din București. Universitatea Nicolae Titulescu a încheiat un parteneriat cu PS5 pentru orele de practică

18 ian. 2023
203 Afișari
O nouă oportunitate pentru studenții din București. Universitatea Nicolae Titulescu a încheiat un parteneriat cu PS5 pentru orele de practică
O nouă oportunitate pentru studenții din București. Universitatea Nicolae Titulescu a încheiat un parteneriat cu PS5 pentru orele de practică. Imagine simbol: Unsplash

PS5 a anunțat recent pe pagina de Facebook că a semnat un parteneriat cu Universitatea Nicolae Titulescu din București, în cadrul căruia studenții facultății beneficiază de practică în cadrul primăriei.

Orele de practică sunt foarte importante în facultate, deoarece, în timpul lor, elevii aprofundează și aplică partea teoretică învățată la cursuri.

În schimb, elevilor le este destul de greu să gasească un loc unde să facă practică pe parcursul facultății, de aceea PS5 a venit în ajutorul lor.

Câți studenți vor beneficia de practică la PS5

La Primăria Sectorului 5 vor fi asteptați 100 de studenți. Ei vor avea ocazia să acumuleze informații folositoare pentru viitor, de la juriștii care lucrează în cadrul instituției.

„Noi le oferim studenților o pregătire teoretică la standarde înalte, prin unii dintre cei mai buni profesori din România. Cu toate acestea, partea practică este la fel de importantă. În felul acesta le oferim studenților noștri o educație completă. Ne bucurăm că se pot dezvolta într-o instituție prestigioasă, așa cum este Primăria Sectorului 5. Indiferent de pasiunea lor, studenții vor găsi în cadrul Primăriei atât specialiști, cât și serviciul potrivit în care să facă practică.”, susține prof. univ. dr. Mihai Adrian Hotca, rectorul Universității ,,Nicolae Titulescu”, a anunțat PS5 pe pagina lor de Facebook.

Scopul parteneriatului între Universitate și PS5

Scopul acestui parteneriat este de a stârni pasiunea studenților de la Universitatea Nicolae Titulescu, o facultate care activează în domeniul administrativ și economic, pentru administrația publică locală. Unii dintre ei poate chiar vor vrea să lucreze în domeniu.

Acest parteneriat este util studenților și ajută la dezvoltarea cunoștințelor acestora.

,,Prin acest parteneriat, Primăria Sectorului 5 contribuie la dezvoltarea personală și educațională a studenților Universității ,,Nicolae Titulescu”. De aceea, cele două instituții intenționează să continue acest parteneriat și în anii următori.”, mai spune Primăria Sectorului 5.

Cookies