O nouă modă între bărbații bucureșteni – de ce sunt atrași de dansurile latino

de:
27 aug. 2013
1 Afișari
O nouă modă între bărbații bucureșteni - de ce sunt atrași de dansurile latino

De două sau trei seri pe saptamana, dupa orele de lucru, reprezentantii sexului tare iau drumul pasilor de dans si miscarilor senzuale. Un pic mai stanjeniti la inceput, odata cu trecerea sedintelor picioarele par sa inceapa a le da ascultare iar coregrafiile predate arata din ce in ce mai bine.

„Daca acum jumatate de an, de-abia reuseam sa avem 3 sau 4 baieti intr-o grupa de dans, iar fetele nu prea aveau partener, acum au inceput sa se egalizeze proportiile. Barbatii de toate varstele au devenit mai recepitivi la aceasta modalitate de petrecere a timpului liber si nu mai exista acea conceptie ca dansul e doar pentru doamne.” spune Marius Ionita, instructor in cadrul scolii con Sabor.

Dar care sunt motivele care ii imping sa aleaga dansul latino in locul fotbalului cu prietenii? „Si in cadrul cursurilor sunt intre prieteni. In plus, invat sa ma misc pe muzica, sa nu mai stau doar pe scaun la peteceri si imi dezvolt abilitatile de socializare si relationare cu fetele si nu numai” spune Andrei, unul dintre cursantii con Sabor.

Pe parcursul cursurilor latino con Sabor domnii vor invata sa recunoasca si mai ales sa danseze pe ritmuri de Salsa, Bachata si Kizomba dar si alte dansuri latino sociale.

Avantajele acestui tip de distractie sunt multiple: „In primul rand, la cursurile de dans latino con Sabor, suntem o mare familie. Suntem mereu veseli, cu zambetul pe buze iar asta se transmite si elevilor nostri. Pe langa pasii de dans si tehnici de miscare ei se mentin in forma, invata noi metode de socializare cu doamnele si de ce nu cursurile noastre pot pune bazele unor foarte frumoase prietenii” conchide Marius Ionita, instructor con Sabor.

Cookies