ARHIVA B365

O nouă mișcare politică în Sectorul 6. Călin Tudose a părăsit PMP pentru PER și candidează ca primar

ALEGERI LOCALE 2020. „Urez bun venit noului nostru coleg din Sectorul 6, Bucuresti, ocazie cu care ii inmanez tricoul de culoare verde cu numarul 1/SECTOR6! Succes, Calin Tudose!”, a spus Danut Pop, Presedinte PER. 

ALEGERI LOCALE 2020. „Accept cu multa bucurie propunerea PER, un partid pozitionat pe dreapta esicherului politic, cu preocupari, initiative si multiple reusite in zona de protectie si conservare a mediului inconjurator! Trebuie sa facem mai mult fiecare dintre noi pe acest palier esential, ecologia, si cu siguranta ca este nevoie de o respiratie proaspata in viitorul Consiliu Local al Sectorului 6, Bucuresti! Avem ca obiective manifeste un aer mai curat pentru cetatenii din sector, colectarea selectiva a deseurilor, o mai buna reglementare a traficului rutier si evident, constrangerea marilor constructori din sector pe palierul crearii de locuri de parcare si respectare a suprafetelor verzi obligatorii!”, a declarat la randul sau, Calin Tudose.

ALEGERI LOCALE 2020. Calin Tudose este unul dintre marii contestatari ai lui Stefan Florescu PMP si este semnatar al unei Motiuni alaturi de alti cativa colegi si a denuntat in repetate randuri ilegalitatile din organizatia PMP Sector 6, Bucuresti, in prezent o organizatie nestatutara condusa despotic, dar tolerata de catre moralistii Ioana Constantin si Eugen Tomac, chiar dupa ce acestia din urma au fost avizati ca diversi membri au fost loviti sau intimidati si hartuiti sexual de catre nedemnul Stefan Florescu, eternul candidat la esec in cursa pentru Primaria Sectorului 6.

CITESTE SI Scandal în Partidul lui Băsescu. Ştefan Florescu, acuzat că a distrus filiala PMP Sector 6 DOCUMENTE

Preşedintele filialei Sector 6 a PMP (Partidul Mişcarea populară), Ştefan Florescu, este acuzat de mai mulţi membri că a distrus o parte din partidul condus onorific de Traian Băsescu, întrucât, la nivel local, „a început sistematic eliminarea şi revocarea din funcţii a membrilor”, acesta înconjurându-se de oameni pe care îi controlează şi care îi asigură majoritate în alegeri. În plus, Ştefan Florescu este acuzat că a folosit infrastructura de partid şi resursa umană a filialei pentru acţiuni umanitare derulate în nume personal, prin fundaţia pe care o deţine, „Din Suflet pentru Suflet”. DETALII, AICI. 

Citeşte şi ALEGERI LOCALE 2020. Gabriel Mutu (PSD), de 2 ori mai multe voturi decât următorul competitor USR

ALEGERI LOCALE 2020. Un sondaj realizat de Centrul de Sociologie Regională şi Urbană (CURS), atât la nivelul Sectorului 6, cât şi la nivelul municipiului Bucureşti, arată că în cazul în care ar avea loc alegeri locale, bucureştenii l-ar vota pe actualul primar de sector, Gabriel Mutu (PSD), într-un procent de două ori mai mare decât următorul competitor clasat, Alexandru Gâdiuţă (USR). De asemenea, Gabriela Firea (PSD) ar mai lua un mandat de primar general, având 40% intenţie de vot, în faţa lui Traian Băsescu (PMP) cu zece procente.

ALEGERI LOCALE 2020. Chiar dacă încă nu au fost stabiliţi toţi candidații care se vor regăsi pe buletinele de vot din luna iunie 2020, totuşi se arată o tendință clară cu câteva luni înainte de alegerile locale.

Potrivit sondajului CURS, Gabriel Mutu, actualul primar al Sectorului 6, este preferatul celor mai mulți cetățeni care au răspuns la întrebări. El este urmat la distanţă considerabilă de reprezentantul USR și apoi de cel al PNL. De remarcat este însă şi numărul destul de mare de cetățeni care încă nu au un preferat.

ALEGERI LOCALE 2020. Astfel, la întrebarea „Dacă duminica viitoare ar fi alegeri locale dvs. cu reprezentantul cărui partid politic ați vota pentru funcția de Primar al Sectorului 6?”, 35% din respondenţi l-au nominalizat pe actualul edil, Gabriel Mutu (PSD).

Următorul posibil contracandidat, Alexandru Gâdiuţă (USR PLUS) a primit 17% intenţie de vot, de două ori mai puţin decât ocupantul locului I. Ciprian Ciucu (PNL) este destul de aproape de Gâdiuţă, cu 15% intenţie de vot, următorul clasat fiind Ştefan Flirescu (PMP) cu doar 5%.

Sondajul a fost realizat în perioada 20 ianuarie – 6 februarie pe un eșantion de 1700 de respondenți la domiciliul acestora. Marja de eroare este de plus/minus 2,4%.

ALEGERI LOCALE 2020. Cum se vor desfășura alegerile locale în pandemie -CALENDARUL evenimentelor

ALEGERI LOCALE 2020. Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituleţu-Buică, a precizat că, începând de miercuri, toate partidele care doresc să se înscrie în competiţie, precum şi candidaţii independenţi îşi pot înregistra mandatarii financiari, deschide şi declara conturile la AEP. Amănunte, aici. 

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button