O nouă metodă de plată a călătoriilor RATB. Sistemul, implementat în toate centrele Regiei

de:
18 iul. 2013
1 Afișari
O nouă metodă de plată a călătoriilor RATB. Sistemul, implementat în toate centrele Regiei

Noi deja am introdus sistemul de plată a călătoriilor prin POS în unele centre de reîncărcare şi emitere carduri. În urma acestui contract peste tot vor fi POS-uri, iar implementarea acestui sistem va începe treptat, în funcţie de cum se ocupă furnizorul, respectiv BCR-ul, care a câştigat licitaţia. Noi am semnat deja contractul, urmează să-l semneze şi ei. Probabil că într-o săptămână începe implementarea sistemului. Practic, în urma semnării acestui contract, toate cele 297 de centre de vânzare ale RATB vor avea POS-uri. Implementarea sistemului de plată prin POS se va face treptat, în următoarea perioadă„, a declarat, pentru B365.ro, Adrian Mihai Câmpurean, directorul general al RATB.

După cum susţine şeful RATB, până în prezent, doar 68 din cele 297 de centre de vânzare RATB şi automate de vândut cartele aveau POS-uri pentru plata călătoriilor cu cardul bancar.

Lista tuturor centrelor şi automatelor de vândut cartele RATB care vor fi dotate cu POS-uri în perioada următoare poate fi văzută în documentul ataşat (unităţile de vânzare carduri RATB dotate cu POS-uri apar de la pagina 9).

Acordul-cadru pentru servicii de introducere a sistemului de plată prin POS (Point of Sale) a titlurilor de călătorie prin centrele de vânzare şi automatele de vânzare ale Regiei a fost încheiat de RATB pe o perioadă de patru ani. Contractul a fost atribuit Băncii Comerciale Române. Valoarea totală a contractului pentru introducerea sistemului de plată prin POS a titlurilor de călătorie prin centrele de vânzare RATB şi prin automatele de vândut cartele (AVC) se ridică la 552.473,44 lei, fără TVA.

Cookies