O nouă lucrare bizară pe un trotuar din Sectorul 3: o bucată mare de beton pavată, deasupra căruia e cocoțat un fel de gard gri

22 mart. 2024
14140 Afișari
O nouă lucrare bizară pe un trotuar din Sectorul 3: o bucată mare de beton pavată, deasupra căruia e cocoțat un fel de gard gri
O nouă lucrare bizară pe un trotuar din Sectorul 3: o bucată mare de beton pavată, deasupra căruia e cocoțat un fel de gard gri. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3 - Gruia Dragomir

Sectorul 3 al Capitalei este plin de pavele și de lucrări bizare cu pavele de la un capăt la altul. Întâlnești cel puțin o pavea în fiecare colțișor de stradă, fie ea montată sau nu.

Recent, un cetățean al Sectorului 3 a observat o lucrare destul de ciudată: o bucată mare de beton în mijlocul unui trotuar pavat, peste care a fost pus un gard. Dup ce veți privi imaginea, veți înțelege mai bine cum arată trotuarul respectiv.

„E o cursă cu obstacole”

În Sectorul 3 sunt destul de des întâlnite lucrările cu pavele. Până acum, bucureștenii au publicat în grupul de Facebook „Cetățean Sector 3” imagini cu treceri de pietoni pavate, trotuare pavate, grădini de bloc cu pavele pe post de decorațiuni și multe altele.

Citește și:

Recent, Gruia Dragomir, redactor la publicația Zile și Nopți, a postat în grupul de Facebook menționat anterior o imagine cu o lucrare care pare că nu are nicio explicație. Mai exact, în imagine este prezentat un trotuar din Sectorul 3, pavat, care are o bucată de beton în mijloc, iar deasupra bucății de beton a fost montat un gard gri, precum cele clasice din sector.

Mai jos, imaginea:

Trotuar pavat
Trotuar pavat. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3 – Gruia Dragomir

Descrierea postării este următoarea:

Lucrare făcută în Sectorul 3 ca să mai ajungă niște bani în buzunarele city managerului și fratelui administrator la Belvedere, dar care nu știe cum îl cheamă… Popescu Ion”.

Domnul Gruia Dragomir face referire la investigația celor de la Recorder care îl privește în special pe city managerul Sectorului 3, dar și pe primarul Robert Negoiță.

În schimb, mai mulți cetățeni s-au declarat nemulțumiți de lucrările pe care Primăria Sectorului 3 le face și au spus acest lucru în comentariile postării respective. Iată câteva dintre comentarii:

  • „Ce bălărie e asta? Care e utilitatea acestei „opere de artă”? (A. M.)
  • „Bătaie de joc pe banii contribuabililor, „care votează, precum struțul”. (C. O.)
  • „Cursă cu obstacole, mai ales pe trotuarele cu copaci înșirați aleatoriu”. (C. S.)

Te-ar putea interesa și:

Cookies