BAZAR

O nouă lovitură în trustul Pro: Postul Sport.ro va fi închis

După mai multe mişcări şi schimbări interne, postul de televiziune Sport.ro urmează să se închidă începînd cu data de 1 iulie. După restructurările făcute în cadrul ProTV, au început să fie daţi afară şi de la postul de sport, iar Aleksandras Cesnavicius, şeful operaţiunilor CME în România a concediat o bună parte din redacţia postului, scrie GSP.ro.

În acest moment nu există un comunicat oficial în privinţa închiderii postului de sport, dar sursele media au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că informaţia este reală, urmînd ca în perioada viitoare să se facă şi anunţul oficial.

Conform informaţiilor venite dintr-o sursă din cadrul postului în perioada imediat următoare urmează să fie restructuraţi 90% din cei care lucrează în acest moment la canalul Sport.ro, iar pe viitor din echipa de sport a trustului vor rămîne doar cinci reporteri.

Postul de televiziune TV Sport a fost lansat pe 27 iulie 2003, iar din martie 2007 acesta a intrat în portofoliul Pro TV SA, atunci cînd şi-a schimbat numele în Sport.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button