ȘTIRI

O nouă librărie Cărtureşti a fost deschisă în Capitală

Spațiul de 600mp se află la primul etaj al centrului comercial, lângă cinematograful Grand Cinema Digiplex – o vecinătate care a inspirat tema evenimentului de deschidere a librăriei, conform Hotnews.ro.

Joi, 19 septembrie, de la ora 19:00, cititorii și cinefilii sunt invitați la dezbaterea Cartea care face filmul pornind de la titlul Sunt o babă comunistă alături de scriitorul Dan Lungu, regizorul Stere Gulea și „vocea filmelor”, Irina Margareta Nistor.

Rafturile noii librării cuprind peste 31.000 de titluri de carte, muzică și film, dar și o selecție specială de ceaiuri, accesorii, papetărie și decorațiuni. Un loc deosebit este acordat designului românesc, reprezentat prin proiectul ROD (Romanian Design) care aduce la raft produse inovatoare în serie limitată: decoraţiuni interioare, accesorii şi obiecte vestimentare, obiect utilitar, fotografie, grafică şi jucării.

Alte două spații Cărturești urmează a fi deschise până la sfârșitul lunii octombrie, ridicând numărul librăriilor la un total de 16, în nu mai puțin de 9 orașe: București, Iași, Timișoara, Cluj, Brașov, Constanța, Arad, Suceava, Ploiești.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button