Ipoteză lansată în cazul incendiului în care au murit trei dansatoare

de:
10 apr. 2014
0 Afișari
Ipoteză lansată în cazul incendiului în care au murit trei dansatoare

Ancheta este în plină desfăşurare şi până în acest moment nu se ştie cine se face vinovat pentru această tragedie. Pe camerele de supraveghere montate în zonă se vede exact ce s-a întâmplat sâmbătă seara. „Eu personal când am fost acolo când a început incendiul am văzut fum numai la camera fetelor, iar în sală nu era fum. Pentru mine este foarte grav cum a ajuns fumul la fete acolo, nu este cuptor, nu este curent, nu este nimic. Am înţeles de la cineva că fumul a intrat pe uşă. Mi-a expirat autorizaţia la 1 aprilie 2014…am făcut modificare la spaţiu şi am făcut un dosar nou pentru o altă autorizaţie şi a mai durat 3-4 zile. Am autorizaţie de la pompieri, au fost la noi şi au verificat şi totul este valabil”, a declarat George Karam, patronul barului din Constanţa, potrivt Romania TV. 

Peste o sută de oameni au fost evacuaţi de urgenţă după izbucnirea focului, dar tinerele, care lucrau ca dansatoare, au murit în vestiar, nimeni n-a mai putut ajunge până la ele. O altă animatoare a fost adusă în stare gravă la Bucureşti, cu avionul SMURD. Alţi 3 tineri sunt internaţi la Spitalul din Constanţa.

Restaurantul şi clubul erau pline când au izbucnit flăcările. Pompierii s-au luptat ore în şir cu flăcările. Cele trei tinere moarte in incendiu au fost gasite abia după ce pompierii au stins focul. Fetele au ars de vii în vestiarul clubului. S-au prăbuşit cu podeaua mansardei, e prima ipoteză a anchetei.

Cookies