ȘTIRI

O nouă ipoteză în cazul celor doi tineri care au murit după ce au căzut de la înălțime în Iași

Sinuciderea „celor doi îndrăgostiți”, așa cum a titrat presa, a fost prima ipoteză a polițiștilor. La cinci zile de atunci, logodnica tânărului rupe tăcerea.

Dragoș era inginer în telecomunicații la Alcatel Lucent Timișoara și, de trei ani, trăia o poveste de dragoste cu Teodora Talpeș, vicepreședintele organizației civice Pro Mediu Timiș.

„Locuiam în Timișoara, împreună cu motanul nostru, Tomi. De Crăciun am mers fiecare la noi acasă, eu în Severin, el în Iași, pentru că suntem foarte apropiați de familiile noastre. Urma să ne vedem pe 29 în Timișoara și să plecăm cu niște prieteni în excursie de Revelion, la Praga”, povestește Teodora pentru EVZ.ro.

Sub nicio formă Dragoș nu s-ar fi sinucis. O spune iubita lui, asta declară și colegii:

„Varianta suicidului e absolut exclusă. Nici dacă ar fi avut o boala incurabilă, Dragoș nu ar fi făcut asta. Mereu se gândea întâi la ceilalți și apoi la el. Era foarte responsabil, atent. Avea planuri și vise”.

Cheia întregii nenorociri, prezentate în presă drept o sinucidere pasională a doi iubiți, stă în balustrada de mică înălțime a balconului apartamentului Anei, din zona Tătărași.

„Era împreună cu Ana Ungureanu, o amică, pe balconul apartamentului unde stătea aceasta, balcon deschis, cu o balustradă joasă și o carpetă pe jos. Probabil că stateau pe balustradă și, la un moment dat, unul dintre cei doi a alunecat trăgându-l și pe celălalt. În balcon a fost găsit un pahar plin, iar celălalt pahar era pe stradă”, spune Teodora.

Tot pe stradă era și geaca lui Dragoș, care probabil că a avut-o ea pe umeri pentru că el mai avea și un hanorac, scrie 7est.ro.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button