O nouă înșelătorie în parcările supermarketurilor din zona Pallady. Un șofer spune că nu are bani să ajungă la Constanța, apoi arată că are copilul în mașină și stârnește mila bucureștenilor

26 oct. 2023
110331 Afișari
O nouă înșelătorie în parcările supermarketurilor din zona Pallady. Un șofer spune că nu are bani să ajungă la Constanța, apoi arată că are copilul în mașină și stârnește mila bucureștenilor
O nouă înșelătorie în parcările supermarketurilor din zona Pallady. Un șofer spune că nu are bani să ajungă la Constanța, apoi arată că are copilul în mașină și stârnește mila bucureștenilor. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București li Ilfov

O posibilă înșelătorie se petrece adesea în parcare la Jumbo/ Ikea Pallady. Un șofer le cere oamenilor bani de combustibil, pe motiv că trebuie să ajungă la Constanța. Face acest lucru de mai bine de două luni.

„I-am dat 50 de lei din milă pentru copilaș”

Un șofer folosește o metodă de înșelăciune pentru a primi banii din partea bucureștenilor miloși. Merge cu mașina în parcările din zona Pallady și se vaită că nu are bani de combustibil pentru a ajunge în Constanța, deși, vehiculul este înmatriculat pe Ilfov.

În cazul în care oamenii refuză să îi ofere bani, acesta le arată că, pe scaunul din față al mașinii, se află o femeie cu un copil mic în brațe. În acest fel, reușește să stârnească empatia și mila oamenilor și îi convinge să-i ofere bani.

Un bucureștean a încercat să îi atenționeze pe cetățeni cu privire la acest individ, așa că i-a fotografiat mașina și a publicat imaginea pe pagina de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, acolo unde a și povestit cele întâmplate:

Atenție! Posibilă înșelătorie! În parcarea Metro/Jumbo/Ikea de pe Pallady, cere bani de benzină, deși dă ture cu mașina prin parcare, spunând ca e constănțean și nu mai are combustibil…” (R. J.)

Totodată, postarea a fost văzută de un internaut care a povestit în detaliu modul în care operează bărbatul, spunând că folosește această metodă de mai bine de două luni:

Cu circa 2 luni în urmă, aceeași mașina era în benzinăria Mall Pallady, sens spre București. Se văita că nu are bani de benzină să ajungă acasă în Constanța. Inițial nu am vrut să îi dau, dar imediat mi-a arătat că pe scaunul din față stătea o fată cu un copil în brațe în vârstă de 1 an aproximativ.
Eram 99% sigur că mă arde, dar i-am dat 50 de lei cu gândul la copilașul ăla.
Potrivit spuselor internauților, acest bărbat acționează în mai multe zone ale Capitalei, având aceeași metodă de fiecare dată.

Te-ar putea interesa și:

Cookies