O nouă galerie de artă contemporană în București, la parterul Palatului Știrbey

de:
03 oct. 2014
1 Afișari
 O nouă galerie de artă contemporană în București, la parterul Palatului Știrbey

Cu această ocazie are loc vernisajul expoziției „TANGO DIAGONAL au chocolat”, care prezintă lucrările artiștilor clujeni Arina Gheorghiță (pictură) și Cristian Orza (sculptură). Expoziția va fi deschisă între 08 octombrie 2014 și 15 noiembrie 2014, de marți până duminică, lunea fiind închis.

Artfooly își dorește să promoveze preponderent artiști români pe plan național și internațional. Galeria abordează o manieră de prezentare și de comunicare prietenoasă, astfel încât să facă arta contemporană românească plăcută și accesibilă unui public din ce în ce mai larg, atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere financiar, informează organizatorii evenimentului.

Proiectul Artfooly s-a născut din dragoste pentru artă și din dorința de a oferi publicului o galerie unde să vină întotdeauna cu foarte mare plăcere și curiozitate. Fondatoarea galeriei, Anca Negescu, provine din mediul de afaceri, demarând proiectul Artfooly – The Slice of Art Gallery, din pasiune și din dorința de a promova artă contemporană românească la cel mai înalt standard. În acest scop, a urmat cursuri de specializare, istoria artei și managementul artei la București și la Sotheby’s Institute of Art, Londra, adaugă aceștia.

 

Cookies