O nouă confirmare pentru B’ESTFEST Summer Camp: Trolley Snatcha

de:
07 mai 2012
0 afișări
O nouă confirmare pentru B’ESTFEST Summer Camp: Trolley Snatcha

Originar din Northampton, Marea Britanie, Trolley Snatcha, pe numele sau real Zack Kemp, este unul dintre cei mai profilici tineri producatori de dubstep ai momentului. Inca de la debutul sau, in 2009 cu piesa „The Future”, Zack si-a facut loc prin clasamentele muzicale, devenind in scurt timp unul dintre cele mai cautate nume ale genului de pe scena britanica. Inspirandu-se din muzica unor trupe precum Massive Attack, The Prodigy, Slipknot sau Sepultura, Trolley Snatcha si-a creionat un stil exploziv cu care a castigat rapid un numar impresionant de fani, inclusiv in randul artistilor. Chase & Status, Noisia, Dreadzone, Caspa sunt doar cativa dintre cei care s-au aratat uimiti de nivelul productiilor muzicale semnate Trolley Snatcha, propunandu-i tanarului producator nenumarate colaborari si remixuri. De altfel, Caspa a fost unul dintre cei mai mari sustinatori ai lui Trolley Snatcha inca de la inceput, Zack fiind membru al casei sale de discuri, Dub Police.

In 2011, Trolley Snatcha a fost prezent in cadrul unor festivaluri precum Lowlands (Olanda), Glastonbury (Marea Britanie), Dour (Belgia), Balaton Sound (Ungaria) sau Urban Art Forms (Austria), anul acesta fiind randul Bucurestiului sa-l gazduiasca pentru un show pe care il va sustine pe 7 iulie, la B’ESTFEST Summer Camp. Trolley Snatcha se alatura astfel unor nume precum Andy C, Modestep, Stanton Warriors, line-up-ul editiei din acest an a festivalului incluzand nenumarate alte nume precum Garbage, Pulp, Caro Emerald, Selah Sue, Milow, Skindred, Meshuggah, Mala Vita si multi altii. B’ESTFEST se va desfasura in zilele de 6, 7 si 8 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park, Tunari.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii cu varsta de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul intreg al biletului daca vin in „gasca” de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult. Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro, dar si pe pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com/Bestfest.Romania

Cookies