O nouă clinică veterinară, cu program non-stop și aparatură de ultimă generație, în București FOTO

de:
02 mart. 2015
6 Afișari
O nouă clinică veterinară, cu program non-stop și aparatură de ultimă generație, în București FOTO

Clinica va fi finalizată în 2017, după cum au precizat reprezentanții USAMV pentru B365.ro și se întinde pe o suprafață de 1063 metri pătrați. Regimul de înălțime este subsol + parter + 1 etaj.

Conform USAMV, spitalul va asigura tratarea animalelor mici (câini și pisici), și va include cabinete de consultații pe specializări, spații de recoltare probe biologice, laborator clinic, farmacie, bloc operator, sala de anestezie și terapie intensivă, farmacie și spații de cazare.

Clinica va fi dotată, de asemenea, cu aparatură de ultimă generație: ecograf Doppler, aparat de radiologie, aparat de rezonanță magnetică nucleară, computer tomograf, endoscop, citoscop, aparate de monitorizare funcții vitale, aparate de anestezie, aparatură specifica de laborator, microscop operator, electrocardiografe, injectomate, infuziomate, pavilioane de terapie intensivă, aparate de hemodializă și dializă peritonală și bancă de sânge.

Spitalul va avea program non-stop, aici fiind consultate și operate animalele de talie mică ale tuturor solicitanților din țară și
străinătate.

Costul investitiei este de 18.849.130 lei, iar sursa de finanțare este asigurată din alocații bugetare și venituri proprii ale Universității, precizează reprezentanții USAMV.

Vechea clinică din sediul Facultății de Medicină Veterinară va fi utilizată, preponderent, pentru activitatea didactică si de cercetare.

Cookies