O nouă clinică Sanador s-a dechis în București

de:
03 mart. 2016
10 Afișari
O nouă clinică Sanador s-a dechis în București

Rețeaua Sanador este prezentă doar în București și mai cuprinde trei clinici (Victoriei, Decebal și Băneasa), un laborator și un spital privat cu o capacitate de peste 400 de paturi.

De la inaugurarea spitalului privat, în iunie 2011, în urma unei investiții de 40 milioane euro, Sanador nu a mai deschis nicio clinică, toate investițiile fiind direcționate către unitatea spitalicească, scrie profit.ro. 

În anunțul publicat pe propriul site, Sanador arată că deschiderea clinicii din Militari s-a făcut ”ca urmare a solicitărilor tot mai numeroase primite din partea pacienților”.

Clinica este situată pe Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 101, iar specializările disponibile sunt: medicină generală, medicină internă, obstetrică ginecologie, neurologie, psihiatrie, dermato-venerologie, endocrinologie, ORL, oftalmologie. De asemenea, Clinica Sanador Militari are și laborator propriu de analize medicale.

Potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor Publice, în 2014, Sanador a avut o cifră de afaceri de 176,6 milioane lei, în creștere cu 23% comparativ cu 2013, și un profit net de 6,62 milioane lei, de două ori mai mare.

Citește și Spitalul Sanador va fi extins cu o clădire ridicată lângă Piaţa Victoriei FOTO 

Cookies