LA MINE-N CARTIER

O nouă campanie de colectare GRATUITĂ a deșeurilor voluminoase, în Sectorul 2

O nouă campanie de ridicare a deșeurilor voluminoase și DEE-urilor din sectorul 2 va avea loc sâmbătă, 25 aprilie 2020, campania fiind derulată de Primăria Sectorului 2, anunță administrația locală.

Locuitorii sectorului 2 care și-au făcut curățenie în case sunt invitați să depună deșeurile voluminoase (mai puțin cele provenite din construcții, care se ridică contracost) în fața locuințelor de domiciliu și să anunțe adresele respective la unul din următoarele numere de telefon:
• 021.252.51.03 – Poliția Locală Sector 2;
• 021.9941 – Poliția Locală Sector 2;
• 021.9654 – S.C. Supercom S.A.

La solicitarea primarului Sectorului 2, Toader Mugur Mihai, operatorul de salubritate S.C.Supercom S.A. colectează gratuit de la populaţie deșeuri voluminoase, aparate electrice şi electronice vechi – aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement.
Colectarea gratuită de la populație a acestor deșeuri are loc doar în ultima sâmbătă din fiecare lună, în restul timpului fiind contracost.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button